Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 01, 2017 - 09:19
0 σχόλια

Το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) στο πλαίσιο πραγματοποίησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους πολίτες και σε συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης, διοργάνωσε στην Τρίπολη Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους Πολίτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα που παρέχεται στο θύμα ενός ατυχήματος ή σε κάποιον που αρρώστησε ξαφνικά,  μέχρι την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Η αντιμετώπιση αναπάντεχων ασθενειών, κοινών τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής.

Ενώ ένας άνθρωπος επεμβαίνει σε ένα περιστατικό με καλή θέληση και με σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, η έλλειψη γνώσης οδηγεί με βεβαιότητα σε μη αναμενόμενα αποτελέσματα όπως παράταση του χρόνου ανάρρωσης ενός τραυματία ή την αδυναμία διατήρησης ενός θύματος θανατηφόρου περιστατικού, στη ζωή.

Συντονιστές - Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η κα. Ασπρόμουργου Κ., Νοσηλεύτρια ΠΕ, Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, η κα. Μπακόλα Ε., Νοσηλεύτρια ΠΕ, Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολη, ο κ. Πατούρας Ι., Γενικός Ιατρός, Επιμελητής ΕΣΥ, ΠΕΔΥ-ΚΥ  Άστρους, η κ.Περδικάκη Π., Γενικός Ιατρός, Διευθύντρια ΠΕΔΥ-ΚΥ  Άστρους, Πρόεδρος Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.  Η κα. Προκόπου Ν., Νοσηλεύτρια, Εθελόντρια ΟΚΑΝΑ, Εκπαιδεύτρια Δ.ΙΕΚ Τρίπολης, η κα. Σπυράκη Χ., Γενικός Ιατρός, Επιμελήτρια ΕΣΥ, ΠΕΔΥ-ΚΥ Λυγουριού, Μέλος ΔΣ  Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ, η κα. Τζιάρου Κ., Γενικός Ιατρός, Επιμελήτρια ΕΣΥ, ΠΕΔΥ-ΚΥ Λυγουριού και τέλος η κα. Χασάπη Χ., Καρδιολόγος, Επιμελήτρια ΕΣΥ, Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίο.

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εντατικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.