Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για επαγγελματίες της εστίασης (pics,vid)

Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για επαγγελματίες της εστίασης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 12:58
0 σχόλια

Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας για επαγγελματίες της εστίασης διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και  να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στους επαγγελματίες της εστίασης, για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Οινοχόων Ανδρέας Ματθίδης «ξενάγησε» όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο σε ένα μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με οπτικο-ακουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία με έμφαση τα οργανοληπτικά στοιχεία του οίνου Μαντινεία ΠΟΠ Μοσχοφίλερο όπως και τη δυναμική του μοσχοφίλερου ως προς την αρμονική του σχέση με το φαγητό. Η θεματολογία περιλάμβανε επίσης και εισαγωγικές αρχές στην Οινοχοία, ενώ τα κρασιά προσέφεραν τα οινοποιεία της περιοχής που παράγουν ΠΟΠ Μοσχοφίλερο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής καλωσόρισε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης που παρακολούθησαν το σεμινάριο τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η αρχή μιας σειράς δράσεων του Επιμελητηρίου που έχουν στόχο τη στήριξη του πρωτογενή τομέα της Αρκαδίας.

Το μοσχοφίλερο αποτελεί ένα από τα τέσσερα κρασιά που επίσημα στην Ελλάδα αποτελούν τους πρεσβευτές μας

Ο κ. Ανδρέας Ματθίδης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιάννη Τρουπή γι’ αυτή την πολύ καλή πρωτοβουλία.

Ο πλούτος μας είναι τα τοπικά μας προϊόντα

Video: 

Arcadiaportal.gr - Σεμινάριο Οινογνωσίας - Οινογευσίας στο Επιμελητήριο Αρκαδία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.