Σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση της υποξίας στην κατάδυση

Σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση της υποξίας στην κατάδυση

Ιούλιος 29, 2016 - 20:51
0 σχόλια

Ένα σεμινάριο κατάδυσης, που σκοπό έχει την ενημέρωση των φίλων του αθλήματος, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από το Peloponnisos Freediving Spearfishing Club το οποίο έχει ιδρύσει ο Τριπολίτης Χρήστος Πολίτης, ο οποίος κάνει αθλητική  ελεύθερη κατάδυση,είναι κάτοχος μεταλλίων στα 4 τελευταία συνεχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα και μέλος της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ελεύθερης Κατάδυσης.

Το Peloponnisos Freediving Searfishing Club ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Διαχείριση θύματος υποξίας και ανέλκυση σε σκάφος».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Καλαμάτα 7-8-2016

Σημείο συνάντησης θα είναι η γλύστρα της Καλαμάτας, ναυτικός όμιλος Καλαμάτας Ποσειδών.
Ώρα συνάντησης 9- 9.30 πμ ώστε στις 10.00 να αρχίσει το σεμινάριο.\

Ο κάθε δύτης είναι υποχρεωμένος να φέρει τον δικό του εξοπλισμό
Το παράβολο του σεμιναρίου θα πληρωθεί πριν την έναρξη

Όπως γνωρίζετε τα χρήματα θα κατατεθούν σε λογαριασμό στήριξης του φίλου μας Λευτέρη Έξαρχου.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή ώστε να ξέρουμε πόσα άτομα θα είμαστε για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των δυτών και του εξοπλισμού (φουσκωτά κλπ).
Διάρκεια σεμιναρίου περίπου δυο ώρες.

Το σεμινάριο καθορίστηκε για την πόλη της Καλαμάτας ώστε να έχουν άμεση προσέγγιση από τους όμορους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας, Λακωνίας αλλά και Μεσσηνίας.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε και άλλοι από τους υπόλοιπους νομούς ώστε όσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε να κανονιστεί νέο σεμινάριο για τα παιδιά που δεν βολεύονται στη Καλαμάτα.

Εκδήωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη σελίδα της ομάδας στο facebook ΕΔΩ
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.