Σεμινάριο για την εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για ΜΜΕ

Σεμινάριο για την εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για ΜΜΕ

Ιανουάριος 18, 2020 - 15:30
0 σχόλια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 3ο Επιχειρηματικό Σεμινάριο για την «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για ΜΜΕ» από τον ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στην Πάτρα

Επιτυχής ήταν η έκβαση και του 3ου σεμιναρίου του 2ου Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων με θέμα  ««Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» - Εκπαίδευση για το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Επενδύσεων (ΠΣΚΕ)» που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Ιανουαρίου,  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ. Τα σεμινάρια συνδιοργανώνουν στην Πάτρα ο  Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas.

Η «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» είναι πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στηνπιστοποίηση των προϊόντων τους. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με εκπαίδευση στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Επενδύσεων (ΠΣΚΕ), όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 11 εκπρόσωποι παραγωγικών/τεχνολογικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων της τοπικής βιομηχανίας, καθώς και σύμβουλοι-μελετητές.Με το πέρας της διάλεξης, οι συμμετέχοντες, αποτέλεσαν ένα δυναμικό κοινό, που αντάλλαξε απόψεις, δικτυώθηκεκαι αναγνώρισε την ανάγκη για νέα γνώση και διεκδίκηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση του υπάρχοντος σχεδιασμού τους.

Ο 2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, στο σύνολό του, στοχεύει στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.