Σεμινάριο για την Εφαρμογή των Αυθεντικών Χρωμάτων Κιμωλίας Annie Sloan

Σεμινάριο για την Εφαρμογή των Αυθεντικών Χρωμάτων Κιμωλίας Annie Sloan

Μάρτιος 15, 2018 - 18:10
0 σχόλια

Νομίζατε ότι δεν θα έρθουμε στην Αρκαδία; Σεμινάριο για την Εφαρμογή των Αυθεντικών Χρωμάτων Κιμωλίας Annie Sloan – Δηλώστε Συμμετοχή

Σεμινάριο για τα αυθεντικά χρώματα κιμωλίας Annie Sloan που σας επιτρέπουν να μεταμορφώσετε τα πάντα ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ και ΑΣΤΑΡΙ εύκολα και οικονομικά αφού μάθετε την εφαρμογή τους σε ένα σεμινάριο.

To Chalk Paint® φτιάχτηκε πριν 25 χρόνια από την Annie Sloan και είναι το αυθεντικό χρώμα κιμωλίας. Είναι ένα ευέλικτο χρώμα που έχει άπειρες δυνατότητες και εφαρμογές με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Bάφει πάνω σε όλες τις επιφάνειες χωρίς τρίψιμο και χωρίς αστάρι. Βάφει σχεδόν όλες τις επιφάνειες χωρίς καμία προεργασία και με τα κεριά μπορεί κανείς να κάνει πατίνες και παλαιώσεις.

Έχει 36 αποχρώσεις και όλα τα χρώματα αναμειγνύονται μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι ματ και έχει μια βελούδινη υφή. Κάνει και για εξωτερικές και για εσωτερικές επιφάνειες. Μεταμορφώνει το σπίτι σας και απελευθερώνει την δημιουργικότητά σας. Είναι πλήρως οικολογικό έχει 0 πτητικά και 0 μόλυβδο και έχει άδεια να βάφει βρεφικές κούνιες με πιστοποίηση της ευρωπαϊκής ένωσης BS EN 71-3:2013.

Δίνει ζωή στα έπιπλά σας, σε πατώματα, τοίχους και μεταμορφώνει απλά γρήγορα και οικονομικά όλο σας το σπίτι. Εκτός από ξύλο βάφει γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, δέρμα, ύφασμα, ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο, μελαμίνη, πλαστικό και ότι άλλο βάλει ο νους μας. 

Είναι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει με πολλούς τρόπους που έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικά στυλ. Η ευελιξία αυτού του χρώματος είναι αξεπέραστη. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος και οτιδήποτε κάνει κανείς μπορεί να θεωρηθεί η δική του έμπνευση. 

Έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα σχεδόν 14 τετραγωνικά το λίτρο, υπερδιπλάσια από τα κανονικά χρώματα γεγονός που το καθιστά πολύ οικονομικό. Με 100 ml βάφεις ένα κομοδίνο για παράδειγμα. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ''Τεχνότοπος'', οδός Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 την Κυριακή 18/3 στις 10.30-13.30

Κόστος 30 ευρώ με όλα τα υλικά δικά μας και φέρνετε και ένα μικρό ξύλινο αντικείμενο και το φτιάχνουμε παρέα.

Κρατήστε θέση στο 6947731256

Web: https://www.anniesloan.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.