Σεμινάριο για λογιστές στην Τρίπολη

Σεμινάριο για λογιστές στην Τρίπολη

Νοέμβριος 17, 2017 - 15:01
0 σχόλια

Το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην ΤΡΙΠΟΛΗ σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ-
ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (25ης Μαρτίου και Πανός ΤΡΙΠΟΛΗ), στις 24/11/2017, 25/11/2017 και 26/11/2017 και θα έχει διάρκεια 20 ωρών.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/11/2017 ώρες 16.00μμ-22.00μμ
ΕΝΦΙΑ –Ε9-ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (για νέους πτυχιούχους)
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΝΑ ΚΟΛΛΙΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11/2017 ώρες 9.00πμ-16.00μμ
ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

(Λογιστικός και φορολογικός χειρισμός των επιχειρηματικών δαπανών)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Διευθυντικό Οικονομικό Στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΟΔ (Οικονομικό Ινστιτούτο της ΕΕΔΕ) και Εισηγητής σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2017 ώρες 9.30πμ-16.30μμ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΩΝ
Ε.Λ.Π., Φ.Π.Α. αγροτών, Φορολογία αγροτών, Ασφαλιστικές εισφορές αγροτών - ΕΦΚΑ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. (Οικονομολόγος, Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής, Επιστημονικός Συνεργάτης του taxheaven)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 24/11/2017, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις24/11/2017, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, από τις 20/11/2017.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2710233582

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 8 ΤΡΙΠΟΛΗ), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.