Σεμινάριο decoupage για αρχάριους στην Τρίπολη

Σεμινάριο decoupage για αρχάριους στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 01, 2015 - 18:42
0 σχόλια

Σεμινάριο decoupage για αρχάριους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 17:00-21:00.

Μετά το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος σε προηγούμενα σεμινάρια, το απόγευμα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική της decoupage. Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο να πετύχετε κι εσείς ένα ανάλογο αποτέλεσμα μετά από το σεμινάριο με την καθοδήγηση του δασκάλου Βασίλη Κόντου, από το εργαστήριο της DECOMAGIA, θα αλλάξετε γνώμη.

Στο σεμινάριο όσοι το παρακολουθήσουν, θα μάθουν βήμα-βήμα και αναλυτικά όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν μικρά αριστουργήματα χρησιμοποιώντας την τεχνική της decoupage. Θα γνωρίσουν όλα τα βασικά υλικά και πώς χρησιμοποιούνται και θα κάνουν δύο έργα με διαφορετικό είδος χαρτιού (χαρτοπετσέτα-χαρτί) και αντικειμένου (ξύλινο-τσίγκινο) το καθένα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δημιουργήσουν διάφορα υλικά και είδη μοτίβων. Αυτό που αν θέλετε μπορείτε να έχετε μαζί σας είναι μία ποδιά για να μην λερωθείτε, ένα τετραδιάκι για τις σημειώσεις. Αυτό που πρέπει απαραίτητα να έχετε είναι η καλή σας διάθεση.

Κόστος Συμμετοχής: 25€

*Περιορισμένος αριθμός ατόμων

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο κατάστημα της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ουάσιγκτων 4 - Τρίπολη - Τηλ. 2710 225054.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.