Σεμινάρια για την «Τυροκομία» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Σεμινάρια για την «Τυροκομία» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Νοέμβριος 14, 2017 - 09:04
0 σχόλια

Ξεκίνησαν οι εγγραφές τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, για το σεμινάριο Τυροκομίας του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, η χρονική διάρκεια του είναι 34 εκπαιδευτικές ώρες και περιλαμβάνει τις εξής θεωρητικές και πρακτικές ενότητες:

  • Υγιεινή και Ασφάλεια (παραγωγή – μεταποίηση)
  • Εκπαιδευτική Επίσκεψη σε προβατοτροφική μονάδα – Παραγωγή Γάλακτος
  • Εξοικείωση με τους χώρους του τυροκομείου / Επίδειξη εξοπλισμού
  • Παραγωγή Φέτας 1
  • Παραγωγή Φέτας 2
  • Παραγωγή κίτρινων τυριών
  • Παραγωγή ανθότυρου και μυζήθρας
  • Κοστολόγηση παραγωγής τυριών
  • Οργανοληπτική αξιολόγηση τυριών

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των παραγωγικών ικανοτήτων των καταρτιζομένων.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και info@kaem.gr

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση στο kaem.gr και ή εδώ.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την 1 Δεκέμβρη 2017.

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016, από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή – Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του Κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία το ΚΑΕΜ στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας προσφέρει επίσης συμβουλευτική ίδρυσης νέας και ανάπτυξη υπάρχουσας επιχείρησης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.