«Σειρήνες» από Τουρκία για Τόνσο

«Σειρήνες» από Τουρκία για Τόνσο

Μάιος 09, 2018 - 12:15
0 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο μετά την εξαιρετική του χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγω πως βρίσκεται σε επαφές με Τουρκική ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσος με 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ με την κιτρινομπλέ φανέλα στην Super League συνέβαλε και αυτός στην κατάκτηση της 5ης θέσης που έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η περίπτωση του συγκεντρώνει αντικειμενικές δυσκολίες αφού ο Μάρτιν Τόνσο το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκικό σύλλογο κάνει την περίπτωση του δύσκολη.

Μάλιστα όπως φαίνεται οι επαφές του Μάρτιν Τόνσο με τους Τούρκους μοιάζουν να είναι προχωρημένες καθώς γίνεται λόγος οικονομικά πρόταση που του έχει γίνει και είναι καλύτερη από αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει τον 29χρονό άσο και την νέα σεζόν με την υπόθεση αυτή εντός των επόμενων ημερών να αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.