Σεφτέ με σούπερ Μαρκ... Αστέρας - Ατρόμητος 2-1

Σεφτέ με σούπερ Μαρκ... Αστέρας - Ατρόμητος 2-1

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 21:27
10 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης χάρις στο φανταστικό του πρώτο ημίχρονο και με τα δύο γκολ που πέτυχε στα πρώτα έξι λεπτά με τον Μάρκ Φερνάντεθ επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και πήρε την πρώτη του νίκη για την νέα σεζόν.

Δύο γκολ και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο αλλά και δύο τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες ήταν ο επιθετικός απολογισμός της αρκαδικής ομάδας με τον Ατρόμητο να μειώνει, να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τους κιτρινομπλέ να διαχειρίζονται άριστα το προβάδισμα τους φθάνοντας στο πρώτο τους εφετινό τρίποντο.

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης με θέληση και καθαρό μυαλό οι ποδοσφαιριστές του Μπόρχα Χιμένεθ στις στιγμές που χρειάστηκε για κάνουν σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις άκαρπες βαθμολογικά αγωνιστικές.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με τον πιο ονειρικό τρόπο το παιχνίδι καθώς στο πρώτο εξάλεπτο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές με τον Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός στο 3' άνοιξε το σκορ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και ασίστ του Χουαρέγκι και τρία λεπτά αργότερα χτύπησε και δεύτερη φορά με κοντινό πλασέ κάνοντας το 2-0. Η αρκαδική ομάδα έχοντας και τα δύο αυτά γρήγορα τέρματα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και στη συνέχεια επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. Στο 13' ο Λουίζ Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ακολουθήσει το δοκάρι του Ριέρα στο 19' με τους κιτρινομπλέ να έχουν και δεύτερο δοκάρι με τον Λουίζ Φερνάντεθ στο 43' με το 2-0 να είναι το σκορ που πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τελείως διαφορετική κατάσταση με το παιχνίδι να γίνεται ειδικών συνθηκών βάση του γρήγορου γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος. Στο 52' ο Ριβάνης με κεφαλιά μετά από κόρνερ νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και μείωσε σε 2-1 βάζοντας ξανά την ομάδα του στο κόλπο.  Αυτό έδωσε μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι καθώς ήταν πραγματικά στη κόψη του ξυραφιού. Ο Ατρόμητος πίεσε και είχε καλή στιγμή με το σουτ του Ρόσα στο 59' που πέρασε άουτ με τον Αστέρα Τρίπολης να απαντά με μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο άουτ και τον Ατρόμητο ένα λεπτό μετά με τον Παπαδόπουλο να σταματάει την κεφαλιά του Μανούσου.  Από κει και πέρα οι κιτρινομπλέ διαχειρίστηκαν άριστα το υπέρ τους προβάδισμα φθάνοντας στην νίκη με σκορ 2-1 που ήταν και η πρώτη έπειτα από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα (76' Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντες (86' Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65' Μπόρχα Φερνάντες)

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Καχίλα (21' Μπαένα), Μάντσον (46' Νταβιώτης), Νάτσος, Βέλλιος, Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα (89' Ούμπιδες)

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Σχολιασμος ανουσιος....... Η ομαδα θελει φυσικη αντοχη.....μεχρι στιγμης εχει πνευμονια για ενα ημιχρονο..... Τι κανουν οι γυμναστες???? Ξυπνατε....

Άτυχος που δεν έφαγε 4. Ξυδακι θα σε κεράσει και φέτος ο Αστέρας.

ποιοι γυμναστες όταν ο μπορχα εχει ξεσκιστεί στα ρεπο.καθε 3 μερες τους δινει ρεπο για μπανιο.

Πάλι κοροιδίστικο γκολ δέχτηκε ο Παπαδόπουλος ! Καλά ο προπονητής τερματοφυλάκων δεν του έχει πει ότι όταν βγαίνει ο τερματοφύλακας σε σέντρα αντιπάλου , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ??? Και με την ΑΕΚ το ίδιο ακριβώς έγινε και έφαγε το τρίτο τέρμα ! Τί να πει κανεις ...... Κάτι δεν πάει καλά ...

πολύ ευκολα κερδισε ο αστερας χθες.πολυ ευκολα ρε παιδια.πολυ πολυ ευκολα.πολυ ευκολα εχασε ο ατρομητος.

Αν η ζήλια ήταν ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα....... @ 21.50, δεν βαρέθηκες να γράφεις εναντίον του Αστέρα τόσο καιρό;

Ρε ....καλόπαιδο 21.50, πήγαινε στη μαμάκα σου, να σου δώσει να ρουφήξεις το αυγό σου ... ! !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.