Σε υψηλούς τόνους η συνεδρίαση της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Σε υψηλούς τόνους η συνεδρίαση της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Ιούνιος 29, 2017 - 11:00
1 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου στην αίθουσα των συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Μαίναλον» η καθιερωμένη τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας με βασικό θέμα την έγκριση του απολογισμού και του προϋπολογισμού της περασμένης σεζόν.

Τα οικονομικά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συνέλευσης και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές, ενώ δεν έλειψαν και τα «καρφιά» με εκπροσώπους σωματείων να δηλώνουν τις ενστάσεις τους και τις αντιρρήσεις τους σε διάφορα ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Το «παρώ» στην τακτική συνέλευση έδωσαν 16 από τα 29 συνολικά σωματεία της Ένωσης, ενώ στην αίθουσα εκτός από τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Αρκαδίας ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νικός Προύντζος και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβηκαν οι τόνοι, με τις διχογνωμίες και τις ενστάσεις να έχουν την τιμητική τους όσον αφορά στα οικονομικά και με τους έντονους διαλόγους να επιμηκύνουν τη διάρκεια της συνέλευσης που ξεκίνησε περίπου στις 18:45 και ολοκληρώθηκες στις 21:30.

Επίσης στην τακτική γενική συνέλευση πλην των οικονομικών θεμάτων ακούστηκαν προτάσεις και για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα το Α’ και το Β’ τοπικό αλλά και το παιδικό πρωτάθλημα.

Από τις προτάσεις που ακούστηκαν, ξεχώρισε αυτή της διεξαγωγής Super Cup και των play off και play out, ενώ σχετικά με την Α’ Αρκαδίας αποφασίστηκε στα ηλικιακά όρια κάθε ομάδα να έχει το δικαίωμα  να αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών όπως και την περυσινή σεζόν, και δύο μέχρι 40 ετών εκ των οποίων μόνο ο ένας θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται.

Από εκεί και πέρα, στο Β’ τοπικό το τοπίο είναι ακόμα θολό και όλα θα ξεκαθαρίσουν με τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα, με την ΕΠΣ Αρκαδίας να προτείνει προς τα σωματεία της Β’ κατηγορίας και νέα συνάντηση, όπως είχε γίνει και την περυσινή χρονιά, για να αποφασιστεί η δομή και η λειτουργία του πρωταθλήματος.

Επίσης μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και για το παιδικό πρωτάθλημα και τις μεικτές ομάδες με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι να είναι Final-4 μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων από κάθε όμιλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι παρά τις αντιδράσεις, τις ενστάσεις, τις αντεγκλήσεις, τους έντονους διαλόγους και το θυελλώδες πολλές φορές κλίμα που δημιουργήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία τα οικονομικά θέματα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΠΣ Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.