Σε υψηλά επίπεδα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αρκαδίας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Σε υψηλά επίπεδα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αρκαδίας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Οκτώβριος 25, 2019 - 10:32
0 σχόλια

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα και η Αρκαδία οπωσδήποτε προσφέρεται για αυτή την απόδραση.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, η πληρότητα αγγίζει το 80% και όπως μας είπε και ο κ. Δημήτρης Πολλάλης αντιπρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, αναμένεται να φτάσει στο 100% αφού οι Έλληνες είναι της τελευταίας στιγμής.

Οι κρατήσεις είναι ικανοποιητικές και ήδη από σήμερα Παρασκευή ξεκινούν οι πρώτες αφίξεις.

Η ορεινή Αρκαδία, όπως η Στεμνίστα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα και τα Λαγκάδια είναι ανάμεσα στου κορυφαίους προορισμούς για τους επισκέπτες που επιθυμούν να βρεθούν στην Αρκαδία.

Βέβαια πόλος έλξης για τις φυσικές τους ομορφιές, αλλά και μια σειρά από άλλους λόγους είναι και τα χωριά του Πάρνωνα, τα οποία φαίνεται να έχουν την τιμητική τους καθώς οι διάφορες εκδηλώσεις για το κάστανο και την ελιά που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο προσελκύουν πολλούς επισκέπτες, κυρίως από την Αθήνα.

Ο κ. Πολλάλης μίλησε για την περιφέρεια Πελοποννήσου γενικότερα τονίζοντας ότι και η Λακωνία έχει υψηλή πληρότητα, με τη Μονεμβάσια και τη Σπάρτη να έχουν ήδη πολλές κρατήσεις.

Η Πελοπόννησος είναι δεξαμενή άντλησης επισκεπτών από την Αθήνα

Η Μεσσηνία θα επιλεγεί από πολλούς, όπως και το Ναύπλιου στην Αργολίδα, το Λουτράκι και η Κόρινθος στην Κορίνθια, καθώς και τα ορεινά χωριά αυτών.

Κλασικά ανοδική είναι η πορεία των κρατήσεων και οι τιμές είναι λογικές, με τους ξενοδόχους της Πελοποννήσου να κρατούν μειωμένες τις τιμές για το ήδη μειωμένο βαλάντιο των Ελλήνων.

Τέλος ο κ. Πολλάλης ευχήθηκε όλοι οι επισκέπτες μας που θα έρθουν στην ευρύτερη περιφέρεια να περάσουν καλά και με το καλό να φύγουν, έχοντας πάρει μαζί τους τις καλύτερες των εντυπώσεων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.