Σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη θα περιοδεύσει η Φώφη Γεννηματά

Σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη θα περιοδεύσει η Φώφη Γεννηματά

Απρίλιος 04, 2016 - 12:32
3 σχόλια

Περιοδεία στην Αρκαδία θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρόγραμμα της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γεννηματά προβλέπει επίσκεψη στη Μεγαλόπολη ενώ στη συνέχεια η κ. Γεννηματά θα καταλήξει στην αρκαδική πρωτεύουσα όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση -  το βράδυ της ίδιας ημέρας - στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Αναλυτικά για το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφης Γεννηματά στην Αρκαδία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
    Παναγιώτης Καστανός
          Γραμματέας
 


3 Σχόλια

Βλέποντας την φωτογραφία τρέμω στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί κάποτε να ξαναρθουν τα ΠΑΣΟΚΙΑ στα πραγματα.Κοιτάξτε ποιοί την περιστοιχίζουν.

Ενώ τώρα με τον Τσίπρα πάλι τα Παςοκια κυβερνούν ρε ανωνυμος (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 07/04/2016 - 18:21. Τι θα αλλάξει;

Αγαπητέ Σταύρο τίποτα δεν θα αλλάξει.Απλώς δεν θέλω να βλέπω τον κύριο με το μουστάκι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.