Σε σχολείο του Ναυπλίου παρεβρέθηκε σήμερα ο Τατούλης

Σε σχολείο του Ναυπλίου παρεβρέθηκε σήμερα ο Τατούλης

Σεπτέμβριος 13, 2010 - 17:50

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο Α’ Λύκειο Ναυπλίου, από τον Μητροπολίτη Αργολίδας, κκ Ιάκωβο. Ο κ. Τατούλης βρήκε θερμή υποδοχή από τους παρευρισκομένους, αλλά και από τους νεαρούς μαθητές, στους οποίους απευθύνθηκε, μιλώντας τη δική τους γλώσσα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατούλης έκανε λόγο για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που πρέπει να αναπτύξουν και οι δύο πλευρές του μαθησιακού βίου, προκειμένου να γίνει εφικτή, μέσα από τη δημιουργικότητα και τη νεοτερικότητα, μια άλλη πιο αισιόδοξη πρόταση για το μέλλον. Μάλιστα, ο κ. Τατούλης δε δίστασε να κάνει και μια αυτοκριτική παρένθεση για τις μεγάλες ευθύνες που φέρει η δική του γενιά για την υπονόμευση της παιδείας στη χώρα, που είναι κάτι ξεχωριστό από τον χώρο της εκπαίδευσης. Τέλος, ανέφερε ότι η φιλία και οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι οι μοναδικές αξίες που μπορούν να δώσουν ουσία σε αυτό που αναφέρεται πολλές φορές καταχρηστικά από τους πολιτικούς, ως κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και ως θεμέλιο για την άσκηση της πολιτικής.

Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης παραβρέθηκε στον Αγιασμό που τελέσθηκε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και λίγο αργότερα στον Αγιασμό του Επαγγελματικού Λυκείου στην Δαλαμανάρα Τέλος, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και το προσωπικό για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής και την αποτελεσματικότητα της διοικητικής μέριμνας. Στη συνέχεια, ακολούθησε βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες σε εξαιρετικά θετικό κλίμα.