Σε σκηνές κοιμήθηκαν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Σε σκηνές κοιμήθηκαν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Φεβρουάριος 13, 2016 - 09:02
1 σχόλια

Χωρίς το παραμικρό επεισόδιο, αλλά με τραγούδια και χορούς έκλεισε το παναγροτικό συλλαλητήριο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν ήδη στήσει τις σκηνές τους στην πλατεία Συντάγματος, όπου και διανυκτέρευσαν. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν και πάλι να καταφθάνουν αγρότες στο Σύνταγμα, από την Ημαθία και τον Προμαχώνα, καθώς νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας είναι ισχυρές ενώ οι αστυνομικοί σταματούν για έλεγχο φορτηγά για να ελέγξουν μήπως έχουν μέσα τρακτέρ.

Σημειωτέον ότι και το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στις 11:00 στην Ομόνοια, ενώ η προσέλευση των αγροτών από τα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να συνεχισθεί και αύριο.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Όπως μάλιστα ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Συντονιστικής, προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση των εξεταζόμενων μέτρων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΦΤΩΧΟΥΛΗΔΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.