Σε ρυθμούς Ξάνθης ο Αστέρας

Σε ρυθμούς Ξάνθης ο Αστέρας

Σεπτέμβριος 21, 2017 - 11:30
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αφήνει πίσω του τις δύο καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο στρέφοντας την προσοχή του στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική της Super League την Δευτέρα (25/9, 19:30).

Με ανεβασμένη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση αρκαδική ομάδα στην συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί θα ψάξει στην Ακριτική Ξάνθη το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσει να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ξάνθη αποτελεί παραδοσιακά μια έδρα που δυσκολεύει πολύ τον Αστέρα Τρίπολης όλα αυτά τα χρόνια με την προϊστορία να δείχνει ξεκάθαρα πως οι Ακρίτες έχουν τον πρώτο λόγω.

Από κει και πέρα ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση αυτή με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στις απαιτήσεις του αγώνα.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματία Γέβγεν Σελίν γίνεται αγώνας δρόμου καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη έχει και ο Μάρτιν Τόνσο που ανέβάζει καθημερινά στροφές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.