Σε ρυθμούς πρεμιέρας και Ολυμπιακού ο Αστέρας

Σε ρυθμούς πρεμιέρας και Ολυμπιακού ο Αστέρας

Αύγουστος 20, 2019 - 15:11
1 σχόλια

Η εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League και του Σαββατιάτικου (24/8, 21:30) αγώνα του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει.

Η αρκαδική ομάδα βρίσκεται και επίσημα πλέον σε ρυθμούς Ολυμπιακού έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα σε μια εκ των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων σε μια δύσκολη και σκληρή έδρα.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την πρεμιέρα του νέου Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τους προπονητικούς ρυθμούς πια να έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα θα έχει την δυνατότητα να κατασκοπεύσει τους ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση για τα play off του Champions League με την Κράνσονταρ την Τετάρτη 21 Αυγούστου έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ομάδα του.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Θρύλος το Σάββατο πρέπει να ισοπεδώσει την αλαζονική Ραχούλα.χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ και πολλά ακόμα ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.