Σε ρυθμούς Πάμισου ο Παναρκαδικός

Σε ρυθμούς Πάμισου ο Παναρκαδικός

Μάρτιος 13, 2019 - 12:43
0 σχόλια

Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Παναρκαδικού επί του Μανδραικού και του Α.Ο. Κατασταρίου τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο εφετινό του στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Οι πράσινοι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα ταξιδέψουν την Κυριακή (17/3, 15:00) στην Μεσσήνη για το παιχνίδι με τον καταδικασμένο βαθμολογικά Πάμισο.

Το τριφύλλι θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα και πιο συγκεκριμένα την νίκη που ουσιαστικά θα τον φέρει αγκαλιά με την γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρείας δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο σερί των τελευταίων επιτυχιών.

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του Παναρκαδικού ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Πάμισο ξεκίνησε με τον Θανάση Στάικο να καταστρώνει τα πλάνα του και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν καθημερινά στς προπονήσεις τον καλύτερο τους εαυτό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.