Σε ρυθμούς Black Friday η αγορά της Τρίπολης (pics,vid)

Σε ρυθμούς Black Friday η αγορά της Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 29, 2019 - 13:10
2 σχόλια

Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στα καταστήματα της Τρίπολης λόγω των προσφορών της Black Friday. Καταναλωτές κάθε ηλικίας ξεκίνησαν από το πρωί να επιδίδονται σε ψώνια και να χαζεύουν τις βιτρίνες.  

Με εκπτώσεις και προσφορές υποδέχθηκαν σήμερα τους καταναλωτές πολλά εμπορικά καταστήματα και στην πόλη μας, στο πλαίσιο της Black Friday.

Η κίνηση ήταν ικανοποιητική τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα αναμένεται να αυξηθεί.  

Στην αγορά της Τρίπολης λόγω Black Friday τα καταστήματα κάνουν εκπτώσεις που φθάνουν το 50% με τιμές αρκετά ελκυστικές, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Μεγαλύτερη πάντως κίνηση καταγράφηκε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, κινητών, tablets, αλλά και σε καταστήματα καλλυντικών.

Σημειωτέον ότι οι προσφορές της Black Friday θα συνεχιστούν και αύριο, Σάββατο.

Οι κκ. Μπιλιώνης και Ζούζουλας, αντιπρόεδροι  του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, και άλλοι οι επιχειρηματίες της Τρίπολης που μας μίλησαν, εμφανίστηκαν αρκετά ευχαριστημένοι με την κίνηση στα κατάστηματά τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε ρυθμούς Black Friday η αγορά της Τρίπολης


2 Σχόλια

@22:31 Εσύ που δεν τρως σανό (αλλά ψηφίζεις αυτούς που στο δίνουν) τράβα τώρα να καπνίσεις κανα τσιγαράκι έξω στο κρύο μήπως σε χτυπήσει και στανιάρεις πρόβατο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.