Σε ρυθμούς «Αυτοκράτορα» ο Αρκαδικός

Σε ρυθμούς «Αυτοκράτορα» ο Αρκαδικός

Οκτώβριος 13, 2015 - 21:40
0 σχόλια

Ο ΣΕΦΑ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Basket League την περασμένη Κυριακή (11/10) φτάνοντας ουσιαστικά μία ανάσα από το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Κηφισιά έχοντας εξαιρετική απόδοση και πλέον κοιτάει μπροστά και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Η ατυχία αλλά και το γλιστερό παρκέ του Ζηρινείου κόστισαν από τον Αρκαδικό την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ωστόσο το ευχάριστο είναι η πολύ καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στην αναμέτρηση κάτι που έχει τις δικές του αλληλεπιδράσεις κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας.

Βήμα, βήμα, προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι ο Αρκαδικός θα βελτιώνεται αγωνιστικά όλο και περισσότερο  οι παίχτες θα αφομοιώνουν την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή τους όπως φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι από το εξαιρετικό διάβασμα του αντιπάλου και την καθοδήγηση από τον πάγκο της ομάδας κάτι που θα εξαργυρώνεται μέσα στο παρκέ όχι μόνο σε καλές εμφανίσεις αλλά και σε νίκες που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Πλέον το παιχνίδι με την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν με τους κυανόλευκους να έχουν μπροστά τους μία ακόμα τεράστια πρόκληση καθώς το Σάββατο (17/10, 17:00) για την 2η αγωνιστική της BasketLeague ο πάλαι ποτέ «Αυτοκράτορας» του Ελληνικού μπάσκετ Άρης θα φιλοξενηθεί από τον Αρκαδικό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας μπάσκετ στην Τρίπολη και το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.

Η ομάδα του Αρκαδικού μπαίνει σε ρυθμούς του πολύ μεγάλου και ιστορικού ταυτόχρονα αγώνα με την Άρη ξεκινώντας την προετοιμασία του με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του και να βλέπει και τον Γιάννη Καραμαλέγκο να ανεβάζει καθημερινά «στροφές» και να τίθεται στις υπηρεσίες της ομάδας του.

Είδη στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου επικρατεί μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά για λογαριασμό της Basket League στην Τρίπολη μπροστά στον κόσμο του ενώ και το γεγονός πως αντίπαλος του ΣΕΦΑ είναι μία από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες ανεβάζει τον ενθουσιασμό με το ΔΑΚ Τρίπολης να είναι έτοιμο να γνωρίσει μεγάλες στιγμές αφού αναμένεται να είναι ασφυχτικά γεμάτο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.