Σε Ριβιέρα μετατράπηκε το Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Σε Ριβιέρα μετατράπηκε το Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Οκτώβριος 25, 2017 - 10:29
0 σχόλια

Το νέο λιμάνι της Αρκαδίας υποδέχθηκε τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Catamaran Cup 

Το Παράλιο Άστρος μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι ανήκει στους προορισμούς εκείνους που μπορούν να προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετικά φυσικά τοπία, αναψυχή και μοναδική φιλοξενία στους επισκέπτες του, αλλά και τη διοργάνωση θαλάσσιων αγώνων αξιώσεων.

Έναν μοναδικό ιστιοπλοϊκό αγώνα απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Παράλιο Άστρος την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Τριάντα οκτώ εντυπωσιακά Catamaran συμμετείχαν στο 8ο Catamaran Cup που εφέτος διεξήχθη στο Παράλιο Άστρος της Βόρειας Κυνουρίας. Συνολικά, τα πληρώματα αριθμούσαν περίπου 400 άτομα.
Τα μέλη των πληρωμάτων κατενθουσιάστηκαν με την αρτιότητα της διοργάνωσης, αλλά και με τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, των αλιέων του Παραλίου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν μαγεμένοι από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και μας είπαν ότι θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal και επεσήμανε ότι πλέον με τις νέες δυνατότητες που έχει ο Δήμος μπορεί να υποδεχθεί ανάλογες δραστηριότητες.

«Είτε μέσω της εικόνας, του Τύπου ή της εμπειρίας, όλος αυτός ο κόσμος είναι δυνητικοί επισκέπτες του τόπου μας. Είναι δυνητικοί πελάτες μας τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Μαντάς ευχαρίστησε θερμά όλους τους επαγγελματίες του Παραλίου Άστρους, τους ψαράδες, τα στελέχη και τις υπηρεσίες του Παραλίου Άστρους για τις προσπάθειές τους, καθώς όλοι, όπως είπε, έχουν υπερβάλλει ώστε να γίνει το Παράλιο Άστρος top προορισμός.

Από άποψη θέσεις, υποδομών και διάθεσης και πρόθεσης, σαφώς μπορεί να φιλοξενεί θαλάσσιους αγώνες.

Ο δημοτικός σύμβουλος Β. Κυνουρίας και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Άρης Κολλαρετάκης επεσήμανε:

«Λιμεναρχείο και Λιμενικό Ταμείο αγωνιζόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους διαγωνιζόμενους. Αναβαθμίζουμε το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους και όλη την περιοχή με τη διοργάνωση αυτή».

Οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσιάστηκαν από το Παράλιο Άστρος και το ενέταξαν στον αγώνα. Ελπίζουμε του χρόνου να ενταχθεί και πάλι το λιμάνι του Παραλίου στον αγώνα.

Το βράδυ μετά τον αγώνα στο Θέατρο Παραλίου Άστρους στήθηκε μεγάλη γιορτή, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος.

Η διοργάνωση του Catamaran Cup στη Βόρεια Κυνουρία είναι μια απόδειξη ότι όταν η Αρκαδία θέλει, μπορεί. Και η καλύτερη διαφήμιση για το Παράλιο Άστρος που φιλοδοξεί να μπει στον χάρτη των προορισμών που δεν δέχονται επισκέπτες μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλον τον χρόνο, προσφέροντας άρτιες υποδομές και τη ζεστή, αρκαδική φιλοξενία. Το αθλητικό αυτό γεγονός ήταν, επίσης, μια καλή «ένεση» για τη τοπική οικονομία σε μια σεζόν «νεκρή», όπως είναι ο Οκτώβριος για τις παραθαλάσσιες περιοχές.

Ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr, Astrosnews.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε ριβιερα μετατράπηκε το Παράλιο Άστρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.