Σε «πυρετό» αναπτυξιακών έργων βρίσκεται η Αρκαδία (pics,vid)

Σε «πυρετό» αναπτυξιακών έργων βρίσκεται η Αρκαδία (pics,vid)

Μάιος 04, 2017 - 16:48
0 σχόλια

Αυτοψία σε σημαντικά έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας. Στη σελίδα του στο Facebook έγραψε:

Περιοδεία σε σημαντικά οδικά έργα και όχι μόνο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας τόσο στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Έργα που αποτελούσαν αιτήματα πολλών δεκαετιών για τους κατοίκους των περιοχών αυτών και πλέον βλέπουν να υλοποιούνται.

Έργα που εξυπηρετούν τους κατοίκους στις μετακινήσεις τους, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και βοηθούν στην προσέλκυση επισκεπτών, ενώ παράλληλα δίνουν και αναπτυξιακό πρόσημο στους τόπους.

Στόλος Κυνουρίας και διασύνδεσή του με Άγιο Ιωάννη, Αρκαδικό χωριό (δρόμοι εντός του χωριού), Κόμβος στην Πλάκα Λεωνιδίου, διασύνδεση Αρκαδίας-Λακωνίας -δρόμος Πελετά-Κρεμαστή) και δρόμος προς την Βλησιδιά είναι μόνο κάποια από τα έργα που επισκεφτήκαμε... Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή της Κυνουρίας. Είναι πολλά ακόμα και αρκετά βρίσκονται στο πρόγραμμά μας για το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Αυτοψία σε έργα της Περιφέρειας στην Κυνουρία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.