Σε πρώτο πλάνο μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Αστέρα

Σε πρώτο πλάνο μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Αστέρα

Ιούνιος 23, 2017 - 10:30
1 σχόλια

Η ώρα της έναρξης της προετοιμασίας πλησιάζει με τον Αστέρα Τρίπολης να μετρά αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές την Δευτέρα 26 Ιουνίου να επιστρέφουν στην βάση τους για τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη 27 να πραγματοποιούν την επίσημη πρώτη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Νέα πρόσωπα στην έναρξη της προετοιμασίας θα είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και ο Λέβι Μαντίντα ενώ δεν αποκλείεται να είναι και ο Ντάνι Πιτσίν ο οποίος απομένει μόνο η ανακοίνωση του από τον Αστέρα Τρίπολης μιας και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινομπλέ.

Από κει και πέρα αναφορικά με τα μεταγραφικά ο Αστέρας Τρίπολης έχει ανεβάσει ρυθμούς και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις του με ποδοσφαιριστές έτσι ώστε ο Στάικος Βεργέτης να τους έχει άμεσα στην διάθεση του στην προετοιμασία για να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας για το καινούριο πρωτάθλημα.

Φρανκ Ιβ Μπαμπόκ και Έκτορ Γιούστε αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της κιτρινομπλέ μεταγραφικής λίστας με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και με τους δύο ενώ υπάρχει και το όνομα του Ντιέγκο Αλμπέρτο Μοράλες που έκανε πριν λίγες ώρες την εμφάνιση του με τον Αστέρα να ψάχνει και να εξετάζει και αυτή την περίπτωση.

Ωστόσο το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ώρα δεν είναι στα μεταγραφικά αλλά στο κομμάτι των αποχωρήσεων αφού οι Δημούτσος και Καλτσάς έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα της νέας σεζόν αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν βρει ακόμα νέα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια με τον Αστέρα Τρίπολης με τους κιτρινομπλέ να ψάχνουν την «χρυσή τομή» μαζί τους έτσι ώστε να αποχωρήσουν πράγμα που ακόμα δεν έχει γίνει και με την επιστροφή τους στην Τρίπολη αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών μαζί τους.

Όλα αυτά θα μπουν επί τάπητος τις επόμενες ημέρες με τον Αστέρα Τρίπολης να κινείται έντονα σε δύο ταμπλό αναφορικά με τις μεταγραφές αλλά και με αυτό των αποχωρήσεων.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.