Σε προεκλογικό... πυρετό οι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ στην Αρκαδία

Σε προεκλογικό... πυρετό οι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ στην Αρκαδία

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 16:33
2 σχόλια

Σε προεκλογικό πυρετό φαίνεται να έχει μπει η Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία

Σε προεκλογικό πυρετό φαίνεται να έχει μπει η Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία. Οι υποψήφιοι βουλευτές και οι φερόμενοι υποψήφιοι το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τις εκλογές και «οργώνουν» με την παρουσία τους τις περιοχές της Αρκαδίας.

Βλέπουμε, εκτός από τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό στην Αρκαδία και σε όλες τις εκδηλώσεις, και τον Κώστα Βλάση να είναι πανταχού παρών. Τα σενάρια για τα υπόλοιπα ονόματα δίνουν και παίρνουν καθημερινά με πιο πρόσφατο αυτό για τον Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης  Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου παραιτήθηκε.Εντονες είναι επίσης το τελευταίο διάστημα και οι δημόσιες εμφανίσεις του ιατρού Μαρίνου Τσίρμπα .Το μεγάλο όμως ερωτηματικό στα πολιτικά στέκια και καφενεία είναι για μία θηλυκή παρουσία που φαίνεται ότι θα ταράξει τα πολιτικά νερά . 

Τα σενάρια έχουν φουντώσει για τα καλά και όλα δείχνουν ότι η ΝΔ προετοιμάζεται πυρετωδώς και άτυπα για τον προεκλογικό αγώνα. Ένας αγώνας που δείχνει να είναι δύσκολος και για το λόγο αυτό οι υποψήφιοι ξεκίνησαν να προετοιμάζονται από νωρίς. Πάντως με όποιες κινήσεις φαίνεται ότι γίνονται, μιλάμε για ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΝΔ όπου ο μέσος όρος ηλικίας φέρεται να μην ξεπερνά τα 45 χρόνια.


2 Σχόλια

το τρελοκοριτσο θελω να μαθω,αυτην μονοκουκι,απο γκομενακια πασχουμε ,πολιτικη να φαν και οι κοτες!!!!

Γιατί τέτοια κινητοποίηση ρε παιδιά; Ή Βουλτεψη τόπε ξεκάθαρα ότι δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο,ενώ ο Σαμαράς είναι σαφέστατες ότι η κυβερνηση του θα εξαντλήσει την 4είτα της και τους 180 ββουλευτές για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας τους έχει βρει. Μήπως συνεχίζουν τα πλεονάσματα σε ψέμματα; Ε λοιπόν τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Οι πολίτες είτε νέους είτε παλιούς της συγκυβερνησης,θα σας μμαυρίσει όπως του μαρχίσατε την ψυχή, κάτι σαν το μμαύρο της ΕΡΤ. Ββββββββ ακούγοντας τα ελικόπτερα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.