«Σε ποια τσέπη έχετε το δημόσιο συμφέρον;»

«Σε ποια τσέπη έχετε το δημόσιο συμφέρον;»

Ιανουάριος 16, 2018 - 19:31
1 σχόλια

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τόσο την ερώτηση του κ. Γούργαρη  όσο και την τοποθέτηση του κ. Γόντικα ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο επέστρεψε στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου την Προγραμματική Σύμβαση για τα απορρίμματα, κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τατούλης απάντησε: «Άκουσα να ειπώνεται ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο επέστρεψε τον φάκελο της Προγραμματικής Σύμβασης, με έναν τρόπο ώστε να περάσει ότι το Ελεγκτικό ‘’τελείωσε’’ τη σύμβαση.

»Το Ελεγκτικό ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τον ΦΟΔΣΑ».

Δεν ξέρω αυτοί οι κύριοι, οι μη λαϊκιστές, που αγωνίζονται για τον λαό, τι σχέση έχουν με το δημόσιο συμφέρον, σε ποια τσέπη έχουν το δημόσιο συμφέρον. 

«Είναι απαράδεκτα αυτά τα ψέματα και προσβάλλουν την ιστορία του κόμματός τους. Πότε θα σταματήσετε να λέτε ψεύδη; Πώς τον εκπροσωπείτε εσείς τον λαό, εν ονόματι ποιας δημοκρατικής αντίληψης;»

Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν μπαίνετε σε αστικές διαφορές.

Ο κ. περιφερειάρχης, τέλος παρατήρησε ότι αυτή η συμπεριφορά εκθέτει το ιστορικό κόμμα.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εδώ ειπώνεται ότι πάλι μέσω σύριζα θα βρεθεί θέση για παιδί βουλευτή που αδυνατεί να συνεχίσει το έργο του πατέρα του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.