Σε πλήρη λειτουργία το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους

Σε πλήρη λειτουργία το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους

Ιούλιος 26, 2016 - 09:49
1 σχόλια

Το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, όπως είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς από τον Ιανουάριο του έτους που διανύουμε.

Εντός προγράμματος και με την αυξημένη τουριστική κίνηση του Αυγούστου να πλησιάζει, το νέο λιμάνι ηλεκτροδοτήθηκε, καθώς συνδέθηκε η ηλεκτροδότηση στα πίλαρ, και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα σκάφη των επισκεπτών και να τους παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελλιμενισμού και παραμονής στο λιμάνι.

Η δημοτική αρχή, συναισθανόμενη τη σημασία να λειτουργήσει πλήρως το νέο λιμάνι όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε, κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί και η ηλεκτροδότηση του νέου λιμανιού και με αυτόν τον τρόπο να καταστεί πλήρως λειτουργικό. Οι κόποι δικαιώνονται, καθώς το λιμάνι είναι πανέτοιμο μέσα στο χρονοδιάγραμμα, όπως είχε ανακοινώσει πριν από περίπου επτά μήνες ο κ. Μαντάς.

Σημειωτέον ότι ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι 160 από τις 300 θέσεις ελλιμενισμού είχαν καλυφθεί, ενώ τις επόμενες εβδομάδες του μήνα που διανύουμε η ζήτηση για θέσεις αυξήθηκε και αναμένεται να κορυφωθεί αρχές Αυγούστου.

Το προσωπικό είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες, η υδροδότηση των σκαφών λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό και τώρα, με την ηλεκτροδότηση των πίλαρ το νέο λιμάνι είναι πανέτοιμο να δεχθεί τα σκάφη των τουριστών του καλοκαιριού.

Το μεγάλο έργο του νέου λιμανιού του Παραλίου Άστρους έχει ήδη αναδείξει το θέρετρο της Βόρειας Κυνουρίας σε επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τουρισμού στην Αρκαδία. Με αφορμή τη δημιουργία του το Παράλιο Άστρος έχει αποκτήσει νέους χώρους περιπάτου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ενώ το νέο λιμάνι καθιστά το Παράλιο, τη Βόρεια Κυνουρία και την Αρκαδία γενικότερα σε πόλο έλξης.

Η περιοχή διαθέτει γοητευτικούς προορισμούς τόσο παράλιους όσο και ορεινούς που δεν θα αφήσουν αδιάφορους όλους όσοι γνωρίζουν τις ομορφιές της χώρας μας ταξιδεύοντας με σκάφη.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να φροντίζατε κιόλας τα πλοία μου μπαίνουν και βγαίνουν να μην αφήνουν λύματα που βγαίνουν στις παραλίες και πρέπει οι λουόμενοι να κάνουν μπάνιο παρέα με τη φυσαλίδα.....τι καλά που θα ήταν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.