Σε πλήρη κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (pics)

Σε πλήρη κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (pics)

Ιούλιος 18, 2019 - 17:46
3 σχόλια

Σε πλήρη κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους.

Συγκεκριμένα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Άστρους στην περιοχή των Κάτω Δολιανών,ενώ υπήρχε παράκαμψη μέσα από το ποτάμι.

Ο δρόμος είχε υποχωρήσει λόγω καθίζησης και χρειαζόταν να κλείσει για να αποκατασταθεί. Από εδώ και στο εξής η παράκαμψη έκλεισε κι έτσι τα αυτοκίνητα θα περνούν κανονικά.

Από το Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έχουμε ενημερωθεί ήδη εδώ και ώρες. Θα έπρεπε όμως οι υπεύθυνοι, αφού έδωσαν και πάλι το δρόμο προς χρήση, να έχουν κλείσει τον παράδρομο μέσα από το ποτάμι ώστε να μην χρειαζόταν να μπούμε το πρωί και να γεμίσουμε τα αυτοκίνητά μας σκόνη. Ούτε κι αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν; Πόσο δύσκολο ήταν πια;

Αρχικα δεν ειχε ανακοινωθει οτι ο εργολαβος θα εκανε 35 μερες για την ολοκληρωση του εργου; Και μετα το κραξιμο βρηκαν την λυση της ποταμισιας παρακαμψης.

14:12 Επίσημα δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ κάτι για εργασίες 35 ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Απλά έσπευσαν κάποια σάιτ "καλοθελητές" να το αναρτήσουν και να δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο, γιατί έγραφαν ότι ο δρόμος είχε κλείσει για έργα, χωρίς να είναι καν κλειστός και μάλιστα πολύ πριν ληφθεί η απόφαση για τον παράδρομο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.