Σε λειτουργία τέθηκε το βρογχοσκόπιο στο Παναρκαδικό, δωρεά της Γ. Γκουντάνη (vid)

Σε λειτουργία τέθηκε το βρογχοσκόπιο στο Παναρκαδικό, δωρεά της Γ. Γκουντάνη (vid)

Ιούνιος 01, 2017 - 10:32
0 σχόλια

Για τα τρέχοντα ζητήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο διοικητής κ. Πέτρος Τομάρας σε συνένετυξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Πνευμονολογική Κλινική.

Ο κ. Τομάρας έκανε εκτενή αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Επεσήμανε ότι απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, κλειστούς ή στεγασμένους, που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας στους παντός είδους κλειστούς χώρους αναμονής, στα αεροδρόμια, στους σταθμούς μεταφορικών μέσων και επιβατικών σταθμών λιμένων, στα παντός είδους κυλικεία, στα παντός είδους μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ταξί και αγοραίων και στα πάσης φύσεως αυτοκίνητα, ιδιωτικής και Δημοσίας Χρήσης, όταν επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών και φυσικά στα Νοσοκομεία και στα Ιατρεία. 

Άλλα θέματα τα οποία έθιξε ο κ. Τομάρας είχαν να κάνουμε με τις προσλήψεις των ιατρών που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και με  τις προσλήψεις σε προσωπικό για την κουζίνα του Νοσοκομείου, όπως τραπεζοκόμοι και λοιπό προσωπικό.

Ύστερα από αρκετό καιρό καθυστέρησης, επιτέλους, το βρογχοσκόπιο το οποίο δώρισε η κυρία Γκουντάνη, τέθηκε σε λειτουργία.

Εδώ και δύο εβδομάδες το μηχάνημα και βρίσκεται στην διάθεση των ασθενών

Τέλος, ανέφερε ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει μια αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και μια συγκρατημένη μείωση των εξόδων.

Έφ.Κ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε λειτουργία τέθηκε το βρογχοσκόπιο στο Παναρκαδικό, δωρεά της Γ. Γκουντάνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.