Σε λαικό ξεσηκωμό καλεί ο Β. Μουλόπουλος από την Τρίπολη (video)

Σε λαικό ξεσηκωμό καλεί ο Β. Μουλόπουλος από την Τρίπολη (video)

Σεπτέμβριος 29, 2011 - 19:56

Λαό οργισμένο αφουγκράζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, λαό που θα εκδηλώσει την οργή του πολύ σύντομα και θα ανατρέψει την κυβέρνηση αλλά και τις πολιτικές της. Γιατί δεν αρκεί όπως ανέφερε ο Βουλευτής Επικρατείας Β. Μουλόπουλος που βρέθηκε στα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης , να ηττηθεί η κυβέρνηση και να έρθει η ΝΔ στην εξουσία, πρέπει να ηττηθεί η πολιτική η οποία εφαρμόζεται. Ο κύριος Μουλόπουλος έκανε λόγο για συμβόλαιο θανάτου προς τη χώρα το οποίο εκτελεί η κυβέρνηση Παπανδρέου.

  «  Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη. Οδηγεί καθημερινά όλο και πιο  βαθιά τη χώρα στον Καιάδα και πρέπει να φύγει γρήγορα. Ο λαός να την διώξει… να ηττηθεί από τον λαό γι αυτό και τον καλούμε να λάβει τις τύχες στα χέρια του . να ηττηθεί η κυβέρνηση και η πολιτική της. Δεν φτάνει μόνο να φύγει το ΠΑΣΟΚ και να έρθει η ΝΔ και να ασκήσει την ίδια πολιτική. Κι αυτό μπορεί να γίνει μ ένα λαϊκό- κοινωνικό μέτωπο το οποίο θα εκφραστεί με μι απολιτική συμμαχία εναντίον του μνημονίου, του χρέους το οποίο μας βυθίζει, του μεσοπρόθεσμου,. Της εργασιακής εφεδρείας, του μισθολογίου, του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και αγαθών, εναντίον όλων όσων έχει υπογράψει η κυβέρνηση. Γι αυτό καλούμε το λαό σε ανυπακοή, τον καλούμε στους  δρόμους στους τόπους της δουλειάς να εμποδίσει με κάθε τρόπο αυτήν την πολιτική» είπε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παρέθεσε στα Μέσα Ενημέρωσης , συνέντευξη η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 αλλά ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση αφού.. ουδείς εκ των ομιλούντων είχε προσέλθει!

Απόρροια της πρώτης καθυστέρησης η 2η, με την ομιλία να ξεκινά στις 20:00 τελικά, παράταση ενδεχομένως και απαραίτητη προκειμένου να συγκεντρωθεί κάποιος κόσμος και τα καθίσματα να μην μείνουν αδειανά.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Z3heFUJgi7U