Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωριά του Δήμου Τρίπολης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωριά του Δήμου Τρίπολης

Δεκέμβριος 28, 2018 - 20:36
1 σχόλια

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Σκιρίτιδας και Κορυθίου, των Τ.Κ. Ριζών, Γαρέας, Μαγούλας, Μαυρικίου, Λιθοβουνίων και Ψιλής Βρύσης της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας, των Τ.Κ. Λουκά, Νεστάνης, Πικερνίου, Αρτεμισίου και Σάγκα της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας, των Τ.Κ. Κανδήλας και Παλαιοπύργου της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου, του Δήμου Τρίπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 29-09-2018 στις παραπάνω περιοχές, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 11 και 12 σχετικά.

Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για τρείς (3) μήνες, ήτοι έως και 1-4-2019. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.