Σε ισχύ η κανονιστική μουσικής καταστημάτων Βόρειας Κυνουρίας

Σε ισχύ η κανονιστική μουσικής καταστημάτων Βόρειας Κυνουρίας

Ιούλιος 07, 2015 - 17:24
2 σχόλια

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, εγκρίθηκε το σχέδιο της κανονιστικής απόφασης, σχετικά με τη λειτουργία μουσικής καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Σκοπός της παρούσας τοπικής κανονιστικής πράξης – απόφασης είναι, το να λειτουργούν όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι επιχειρήσεις αρμοδιότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που χρησιμοποιούν μουσική (είτε με μηχανικά μέσα, είτε με ζωντανή μουσική), με αρχές και κανόνες εκ των προτέρων γνωστούς σ’ όλους τους ενδιαφερομένους επιχειρηματίες και πολίτες, έτσι ώστε να είναι άπαντες εφοδιασμένοι από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με άδειες χρήσης μουσικών οργάνων και να λειτουργούν σύννομα και χωρίς να διαταράσσουν την κοινή ησυχία και την ποιότητα της ζωής των πολιτών, αλλά και τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν χωρίς προβλήματα, στα πλαίσια της απρόσκοπτης επιχειρηματικής δραστηριότητας αυτών.

Διαβάστε την κανονιστική ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γιατί την Απόφαση δεν την υπογράφει ο κ. πρόεδρος του Δ.Σ. αφού ήταν παρόν και μάλιστα παρενέβη στη συζήτηση [βλέπε σελίδα 17(ΑΔΑ:6ΥΑ5Ω9Ψ-ΑΚΜ)] ; Φοβάται κάτι; [πιθανόν την τοποθέτηση κ. ΓΙΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ σελίδα 19 (ΑΔΑ:6ΥΑ5Ω9Ψ-ΑΚΜ)]. Είναι Αλήθεια κ. μέλη του ΔΣ (σελ 16 & 17 στο ίδιο ΑΔΑ αναφέρομαι) ότι μπορεί να έχουν δοθεί λάθος ΑΔΕΙΕΣ ; Ρωτήστε και κανένα πολίτη που πλήρωσε τόσες χιλιάδες ευρώ για αγορά διαμερίσματος για να κάνει διακοπές ήρεμες στο Π. Άστρος και του βγαίνει ξινό με τις ευλογίες σας!

Όλοι τηρούν σιγήν ιχθύος και ποιούν την νήσσαν : "Όλα καλά κι όλα ωραία χτες ήσουν μ’ άλλονε παρέα και πού σοκάκι να τραγουδήσεις δεν επιτρέπονται οι αναμνήσεις" "Μίλα σιγά και μη φωνάζεις είμαι κουτός και με τρομάζεις δε θέλω κόσμο και φασαρία αύριο μπαίνω στην ανεργία.........................." "ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,τραγούδι, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ, μουσική-στίχοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.