Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος

Μάρτιος 19, 2019 - 20:05
3 σχόλια

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος με δήλωση του ευχαρίστησε τους ιατρούς και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας, κ. Κωνσταντίνο Λάγιο και την υποστηρικτική του ομάδα στο συγκεκριμένο τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, οι οποίοι με ιδιαίτερο επαγγελματικό ζήλο επέλυσαν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Εργάστηκαν με συνέπεια, ευθύνη και υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες ιατροί πέραν της πάσης αμφιβολίας ικανότητές τους, ξεχωρίζουν και για την ανθρωπιά τους και τη ζεστή τους συμπεριφορά".

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Χάσου βλάκα ζώο δεν ντρέπεσαι κανένας δεν σου έμαθε ότι σε θέματα υγείας ακόμη και οι μεγαλύτεροι εχθροί εύχονται ο ένας στον άλλο περαστικά Ποσό ζώο μπορεί να είσαι και ποιος ξέρει που ανατράφηκες

Ισα ίσα του είπε πως είχε ανθρώπινη αντιμετώπιση. Ευτυχώς που διατηρείτε το δικαίωμα να μην αναρτάτε υβριστικά σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.