Σε γιορτινό κλίμα οι απονομές επάθλων του 10ου Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Σε γιορτινό κλίμα οι απονομές επάθλων του 10ου Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Οκτώβριος 22, 2019 - 22:58
1 σχόλια

Το Catamarans Cup, που διοργανώνει από το 2010 μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες σκαφών αναψυχής, η Istion Yachting, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός με συμμετοχές από πάνω από 18 χώρες.

Ο κ. Κουρούνης Γιάννης διευθύνων σύμβουλος της  διοργανώτριας εταιρίας μίλησε για την ιδιαιτερότητα των αγώνων, τονίζοντας ότι και οι επόμενοι αγώνες θα ρίξουν άγκυρα στο Παράλιο Άστρος.

Το Catamarans Cup  είναι διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές.

Φέτος ο αγώνας στον οποίο συμμετέχουν 300 άτομα από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και την Αμερική πραγματοποιείται στην περιοχή του Σαρωνικού και Αργολικού Κόλπου από τις 19 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου τα καταμαράν βρέθηκαν στο λιμάνι του Παράλιου Άστρους.

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες, διοργανώνοντας μια γιορτή για το κλείσιμο της βραδιάς. Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές επάθλων στους νικητές.

Αύριο θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών του 10ου Catamarans Cup

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr – AstrosNews.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απονομές 10ου Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολύ και ωραίο φαγητό προσφέρθηκε βλέπω ..... αλήθεια, το κέτερινγκ ποιος το είχε; σχεδόν άψογο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.