Σε γιορτινή διάθεση η κοπή πίτας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου (photos+video)

Σε γιορτινή διάθεση η κοπή πίτας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου (photos+video)

Ιανουάριος 18, 2015 - 20:51
2 σχόλια

Στο ειδυλλιακό Μαίναλο εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού την Κυριακή 18 Ιανουαρίου. Το χιονοδρομικό κέντρο έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει σε μια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού και ο δήμαρχος Τρίπολης έκοψαν τη βασιλόπιτα και μοίρασαν τα κομμάτια, σε φορείς, στους εργαζόμενους του Χιονοδρομικού, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας που στηρίζουν και προωθούν το σημαντικό έργο που τελείται.

Από το πρωί έπαιζε δυνατά η μουσική, δίνοντας τον τόνο της γιορτής. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την καρδιά τους. Οι επισκέπτες απολάμβαναν τον ζεστό καφέ τους, αλλά όλοι χάρηκαν και την καυτή φασολάδα στο ανακαινισμένο σαλέ. Αν και το βουνό δεν είχε πολύ χιόνι, οι μικροί μας φίλοι περιορίστηκαν σε μικρές «καταβάσεις» με το έλκηθρό τους.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Kοπή πίτας του χιονοδρομικού κέντρου Μαιν


2 Σχόλια

Τελικα χιόνια με φορτηγά , δεν εφερε ο Αλέξης! Δεν μάθαμε όμως εαν παραβρεθηκε στην εκδήλωση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.