Σε φουλ ρυθμούς για τον Μανδραϊκό ο Παναρκαδικός

Σε φουλ ρυθμούς για τον Μανδραϊκό ο Παναρκαδικός

Φεβρουάριος 27, 2019 - 12:53
0 σχόλια

Σε ρυθμούς Μανδραϊκού ενόψει της Κυριακάτικης (3/3, 15:00) αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Παναρκαδικός.

Οι πράσινοι που δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των καιρικών φαινομένων με τον το ΑΟ Κατασταρίου στην Τρίπολη (το παιχνίδι ορίστηκε να γίνει το Σάββατο 9/3, 15:00) θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα σε ένα παιχνίδι με την μορφή και τον χαρακτήρα του "τελικού".

Και κάπως έτσι είναι δεδομένης της βαθμολογικής σημασίας αλλά και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί τον βαθμολογικό πίνακα όπου πραγματικά η μάχη της παραμονής έχει ανάψει για τα καλά.

Το τριφύλλι θα επιδιώξει να πάρει την νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει ένα άλμα προς τον τελικό του στόχο κόντρα σε μια ομάδα με τις ίδιες φιλοδοξίες που αναμένεται να έρθει στην Τρίπολη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Ο Θανάσης Στάικος καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό με την προετοιμασία της ομάδας να οδεύει προς την τελική της ευθεία και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.