Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Α.Ο. Κατασταρίου ο Παναρκαδικός

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Α.Ο. Κατασταρίου ο Παναρκαδικός

Φεβρουάριος 20, 2019 - 13:42
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αφήνει πίσω του την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Πελλάνα στην Σπάρτη και στρέφει αποκλειστικά και μόνο την προσοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση (25/2, 13:30) με τον Α.Ο. Κατασταρίου στην Τρίπολη.

Ο δρόμος προς την παραμονή περνάει από την Αρκαδική πρωτεύουσα με το τριφύλλι να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του που αποτελεί το κάστρο που θα τον οδηγήσει στην επίτευξη του μεγάλου του εφετινού στόχου.

Οι πράσινοι θα γνωρίζουν πως ο Α.Ο. Κατασταρίου είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και ανταγωνιστική ομάδα γεγονός που καθιστά το παιχνίδι υψίστης σημασίας και χρειάζεται τεράστια προσοχή για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Καταστάρι την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία από την πρωτοπόρο Καλαμάτα στην έδρα με τον Θανάση Στάικο να καταστρώνει τα πλάνα του και τον Παναρκαδικό να βρίσκεται σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι αυτό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.