Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στο «τριφύλλι»

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στο «τριφύλλι»

Ιούνιος 18, 2015 - 10:23
0 σχόλια

Ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική χρονιά για τον Παναρκαδικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη  με την διοίκηση από την λήξη του πρωταθλήματος με ιδιαίτερα μεθοδικό τρόπο   να έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διεργασίες έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία ακόμα καλύτερη επόμενη μέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Παναρκαδικού είναι σε συνεχείς επαφές με οικονομικούς παράγοντες τόσο από την πόλη και τον νομό Αρκαδίας όσο και από άλλες περιοχές για να μπορέσει να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal.gr με το μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού  κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις μέχρι τώρα εξελίξεις για αυτό το θέμα και την αισιοδοξία του πως το μέλλον της ιστορικής ομάδας θα είναι ακόμα καλύτερο.

Από κει και πέρα την περασμένη Δευτέρα (15/6) πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας με την διοίκηση να βάζει επί τάπητος όλα τα ζητήματα με κύριο άξονα τον σχεδιασμό, τον προπονητή αλλά και τα μεταγραφικά.

Πρωτεύων ζήτημα είναι ο προπονητής για το τριφύλλι με τους ανθρώπους των πρασίνων να εξετάζουν καθημερινά περιπτώσεις και ασφαλώς να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές  με μερικές από αυτές ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κλείσει και αυτό το ζήτημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.