Σε εξέλιξη η συνάντηση της επιτροπής με τον Κ. Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας (pics)

Σε εξέλιξη η συνάντηση της επιτροπής με τον Κ. Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας (pics)

Απρίλιος 15, 2019 - 13:04
3 σχόλια

Κατέφθασε στο υπουργείο Παιδείας πριν από τις 12 το μεσημέρι η επιτροπή από την Τρίπολη, αποτελούμενη από τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννη Σμυρνιώτη, τον επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστα Τζιούμη, τον επικεφαλής της παράταξης «Για την Τρίπολη» Δημήτρη Βόσνο και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα. Το «παρών» έδωσε και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος. Μαζί τους, ένας εκπρόσωπος των φοιτητών και ένας εκπρόσωπος των καθηγητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη και ο κ.Θεοδωρόπουλος από την ΟΕΒΒΕΑ. Λίγο αργότερα, κατέφθασαν ο πρύτανης, τρεις αντιπρυτάνεις και ο κοσμήτορας.

Λίγο νωρίτερα, η Σύγκλητος αποφάσισε, ύστερα από συνεδρίαση στην Πρυτανεία στην Τρίπολη, να στηρίξει τόσο το πόρισμα της Επιτροπής Γαβρόγλου όσο και όλα τα αιτήματα των φοιτητών.

Το Arcadia Portal βρέθηκε μέσα στον χώρο του υπουργείου, από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ της επιτροπής από την Τρίπολη και του υπουργού. Στη συνάντηση συμμετέχουν οι κκ. Παυλής, Σμυρνιώτης, Τζιούμης, Γιαννακούρας, ένας φοιτητής και ένας καθηγητής, ενώ αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι των διοικητικών, οι οποίοι εξέφρασαν και τη δυσαρέσκειά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ακόμα ένα λεωφορείο έχει ξεκινήσει από την Τρίπολη με προορισμό το υπουργείο Παιδείας.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο Έφη Καστραντά η οποία βρίσκεται εκεί.


3 Σχόλια

Πήγε ο τσαμπουκάς ο προοδευτικός ο μακεδονομάχος ρε πάνω.. μην αγχώνεσαι γιατί μπορεί να τα κάνει όλα λίμπα να ούμε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.