Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης ενόψει κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης ενόψει κακοκαιρίας

Ιανουάριος 04, 2020 - 13:54
2 σχόλια

Με σκοπό τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που πιθανόν να προέλθουν από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού στην ευρύτερη περιοχή, συγκλήθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην έδρα της Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Συντονιστής της συνεδρίασης ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, με τη συμμετοχή των αρμόδιων οργάνων του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη συνεδρίαση δόθηκε έμφαση στη σημασία πρόληψης και σωστού συντονισμού μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Οι υπεύθυνοι του Δήμου από την πλευρά τους, τόνισαν ότι «ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης– προσωπικό και μηχανήματα -  καθώς και οι υπάρχουσες εργολαβίες για την αντιμετώπιση έκτακτων  προβλημάτων , βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή με όσες δυνάμεις διαθέτει, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα».

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλού κακού πάρτε προμήθειες γιατι προβλέπω με 3 εκατοστα χιόνι να καταφέρουν να αποκλειστούμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.