Σε ετοιμότητα η ΠΕ Αρκαδίας για την επικείμενη κακοκαιρία

Σε ετοιμότητα η ΠΕ Αρκαδίας για την επικείμενη κακοκαιρία

Δεκέμβριος 27, 2019 - 11:07
1 σχόλια

Λαμπρόπουλος: Υπάρχει επάρκεια αλατιού

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας για την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας.

Σύμφωνα και με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τις επόμενες ημέρες προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βόρειους ανέμους  καθώς και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της χώρας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τον Οκτώβριο έχει φέρει προς ψήφιση στην επιτροπή την προμήθεια άλατος προκειμένου η υπηρεσία της περιφέρειας να είναι έτοιμη και υπερκαλυμμένη στο ενδεχόμενο μιας πιθανής χιονόπτωσης και είναι σε θέση να διαθέσει αλάτι αν χρειαστεί.

Σε δηλώσεις του στο ArcadiaPortal.gr, ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η περιφέρεια με ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργου, έτσι ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα εφόσον χρειαστεί συχνός εκχιονισμός στο οδικό δίκτυο.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίας της περιφέρειας είναι καθ΄ όλα έτοιμες και έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως καθαρισμούς ρεμάτων, προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα»

Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων θα χρειαστεί η συνδρομή όλων, είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, καλώντας τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πάντα η προμήθεια αλατιού γινόταν έγκαιρα , όπως και τα εκχιονιστικά και οι υπάλληλοι ήταν πανέτοιμοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.