Σε εκδηλώσεις στην Γορτυνία θα παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας

Σε εκδηλώσεις στην Γορτυνία θα παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας

Μάιος 28, 2016 - 00:11
10 σχόλια

Tα Λαγκάδια επισκέπτεται αύριο στις 9:30 ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας όπου και θα επισκεφτεί την ιστορική οικία του Λαγκαδινού αγωνιστή Πλουμπίδη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΚΕ για την αναγνώρισης και μνήμη, για τον Δημοκρατικό Στρατό και τα όσα αυτός δημιούργησε, στην ορεινή Αρκαδία, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Οι Οργανώσεις Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ και της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), οργανώνουν μεγάλη εκδήλωση για το «Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», στις 29 Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή, στα Τρόπαια Γορτυνίας.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Η ομιλία του θα γίνει στις 11 το πρωί, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και το Σάββατο, στο χωριό Κερπινή Γορτυνίας.

Από το group Λαγκαδινά Νέα


10 Σχόλια

Ας εύχεται ο λαός να μη ξαναζήσει πάλι τις τραγικές εκείνες στιγμές του εμφύλιου.Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει το ΚΚΕ που συνέχισε τον ένοπλο αγώνα προκειμένου να καταλάβει την εξουσία,υπακούοντας στις εντολές της μαμάς Μόσχας.Μόνο ο Στάλιν σκότωσε 60.000.000. ανθρώπους.Οθεός να τον λυπηθεί.

Gia 16:16. O θεός να λυπηθεί εσένα και τους δικού σου που ανέχονται την ανιστόρητη σκέψη σου και την περίσσεια ηλιθιότητά σου...

Από ποιον ιστορικό αντλείς αυτό σου την απάντηση ανωνυμος στις Σάβ, 28/05/2016 - 16:16; Πέρα από τα παραμύθια για κοκκινοσκουφίτσες και ΚΚΕ βρικόλακες, έχεις την αντοχή να αναπτύξεις λίγο τις σκέψεις σου ή αυτό που ξέρεις να κάνεις είναι μόνο κουβέντες επιπέδου καφενείου; Θα το δούμε από την απάντηση σου.

EX PRACTOR

@ STOIXO STOIXO και για σύνθημα θα βήχω: μάλλον από τα απομνημονεύματα του Λαυρέντη Μπέρια. Ελα αύριο Τρόπαια, έχει φροντιστήριο

Η σκέψη για εσάς στο κουκουε είναι άγνωστη λέξη.Υπακούετε αυστηρά αυτά που σας σερβίρουν σαν καλα΄στρατιωτάκια.Το 3 τοις εκατό επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω.Ευτυχώς που δεν επικρατήσατε .Μέχρι χθές είχατε ως πρότυπο την Αλβανία δηλ το Χότζα.Διαγράψατε όλους τους Αγωνιστές σας και τους επαναφέρατε μετάθάνατον τρομάρα σας.

60.000.000 σκότωσε ο Σταλιν και έμεινε αυτός και η γυναίκα του... Όπως φαίνεται για εσάς τους παντός είδους φασίστες η σκέψη είναι γνωστή διεργασία...Σας πειράζει που το ΚΚΕ μελετά την ιστορία του και βγάζει σύγχρονα διδάγματα... καλά κάνει και σας πειράζει λοιπόν. Τα άλλα σχόλια είναι περιττά! Δόξα και τιμή στον τιμημένο Δημοκρατικό Στρατό!

Εκτός από μεγαλοστομίες και αριστερή ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ υπάρχει και η ιστορία.Η ιστορία όμως που διαβάζει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος και η κονσέρβα που σας προσφέρουν οι αγράμματοι ινστρούχτορες του κόμματός σας.όσο και να προσπαθείτε να κόψετε τη ιστορία στα μέτρα σας τίποτα δεν πετυχαίνετε.ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ.

ανωνυμος στις Κυρ, 29/05/2016 - 16:44 Αφού είσαι κάτοχος της ιστορίας και σκεπτόμενος άνθρωπος για πες μας, γιατί τελικά έγινε ο εμφύλιος;

ανωνυμος (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 29/05/2016 - 16:44 ξέρεις ποιος πολίτικος και πότε αναγνώρισε στους δανειστές μας το “δικαίωμα τους” να εισπράξουν προπολεμικά δάνεια στο διπλάσιο της αξία τους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.