Σε απολογία στο Πειθαρχικό της Super League ο Αστέρας Τρίπολης

Σε απολογία στο Πειθαρχικό της Super League ο Αστέρας Τρίπολης

Μάρτιος 24, 2017 - 10:44
0 σχόλια

Σε απολογία στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κλήθηκε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης μαζί με άλλες 5 ΠΑΕ αναφορικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 24-3-2017 και ώρα 15:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄στοιχ. α΄εδ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.            

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.