Σε αναζήτηση υποψηφίου ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία - Συνεδρίαση στη Δημητσάνα

Σε αναζήτηση υποψηφίου ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία - Συνεδρίαση στη Δημητσάνα

Φεβρουάριος 05, 2019 - 10:41
12 σχόλια

Σήμερα 5 Φεβρουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας συνεδριάζει στη Δημητσάνα, στο Πνευματικό Κέντρο στις 19:00, προκειμένου να αποφασίσει πώς θα πορευτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και να κρίνει ποιον υποψήφιο δήμαρχο ή ποιον συνδυασμό θα στηρίξει.

Αυτό ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας.

Σημειωτέον ότι, εκτός από τον κ. Γιαννόπουλο, τον εν ενεργεία δήμαρχο Γορτυνίας ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, και ο Στάθης Κούλης έχει ανακοινωθεί ότι θα κατεβεί υποψήφιος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ πολλά ακούγονται, αλλά τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί.

 


12 Σχόλια

Ο Λύτρας είναι άριστος και λάτρης της αριστείας, εξ αντικειμένου λοιπόν βρίσκεται στον αντίποδα κάθε συζήτησης με συριζαίικο παρονομαστή.

ρε τι λετε ... ψαχτειτ συντροφοι ...εδω δεν μπορειτε να μαζεψετε 100 ατομα στη τριπολη ...Θελετε να παιξετε και ρολο στο δρωμενα ...

εδω δεν μπορείτε σαν κυβερνών κόμμα να κατεβάσετε ενα υποψήφιο στην Τριπολη...Θέλετε να παίξετε και μπάλα εκτος έδρας ,,,για γέλια είσαστε ...

Τη Γορτυνία θα την πάρει επάνω του ο γορτύνιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Τόσες χιλίαδες ψήφχαχαχα

Βάλτε την Κυρία Γιαννούλη μιας και δεν θα κατέβει στο δήμο Τρίπολης. Διαμάντι σας λέω.

Στην Γορτυνία τα τιμημένα γεροντάκια μετά από τα τηλέφωνα του Οδυσσέα θα ψηφίσουν Μπουτρουκα .Μνήμες παλαιού Πασοκ.Οποτε οι Συριζαιοι οτι ψηφους παρουν θα ειναι στην Μεγαλόπολη μέσω κάποιων Δεητζηδων εργατοπατέρων και στην Τριπολη μέσω των γνωστών θολοκουλτουριαρηδων της πόλης.

Τρεξτε ολοι στην Δημητσανα απο ολες τις συνιστωσες και Συλλογικοτητες για να βρούμε τον ένα και μοναδικό Γορτυνιο που θα κάνουμε Δημαρχο.Απαραιτητα προσόντα:Να εχει Κοτσίδα στυλ Κουρακη,να ειναι φίλος με το Τζεισον Αντιγονη,Να μιλάει την slaviski makedonski διάλεκτο,Να μην πλησιάζει εκκλησια γιατι θα καεί απο τον αγιασμό και το λιβανι, και να πιστεύει ότι το Αιγαίο ανοίγει στα ψάρια του, αν εχει και Τσάμηδες συγγενείς ειναι ενα έξτρα προσον .Εμπρος ολοι μαζι και η Νικη θα είναι δική μας.

Ξεχάσατε να αναφέρετε και την υποψηφιότητα Λύτρα, που μαζί με την ομάδα του αποτελούν όαση ελπίδας. Μακριά από κομματικές ταυτότητες και μακριά από κομματικούς μηχανισμούς. Στηρίζουμε Λυτρα!

ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΤΗΡΊΞΕΙ ΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΔΟΥΛΈΨΕΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΉΣ ΤΟΥ,Ο ..ΖΟΥΝΗΣ. ΦΥΣΙΚΆ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΝΤΊΔΩΡΟ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΘΗΤΕΊΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΈΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΎΛΗ. ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟ.

Τάσο η μονη σοβαρη λύση ειναι ο Λύτρας. Τέτοια ψώνια με τον τόπο τους χρειάζονται για να γίνει λίγο δουλειά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.