Σε αδιέξοδο ο Παναρκαδικός

Σε αδιέξοδο ο Παναρκαδικός

Ιούλιος 18, 2018 - 21:28
7 σχόλια

Όπως και στις προηγούμενες συνελεύσεις έτσι και σε αυτή της Τετάρτης 18 Ιουλίου το παρών έδωσαν οι γνωστοί λίγοι και πιστοί και είναι κάποια ελάχιστα απλά μέλη, άτομα της επιτροπής ''σωτηρίας'' αλλά και κάποια μέλη της παρελθούσας διοίκησης με τον αριθμό προσέλευσης να είναι αποκαρδιωτικός για την κρισιμότητα της κατάστασης του σωματείου. 

Όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση που έγινε από την ''επιτροπή σωτηρίας'' που είναι αρμόδια για τις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανεύρεση των οικονομικών πόρων δεν υπάρχει καμία χειροπιαστή εξέλιξη πλην των υποσχέσεων που έχουν δοθεί από Περειφέρεια, Δήμο, βουλευτές και φορείς με το Επιμελητήριο Αρκαδίας να αποτελεί την μοναδική εξαίρεση αφού έχει δώσει ένα πιο ακριβές πλάνο με ξεκάθαρο περιεχόμενο προς τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Επίσης ένα από τα βασικά κομμάτια που απασχόλησαν στην συζήτηση είναι και το θέμα των ποδοσφαιριστών με τις πληροφορίες των ανθρώπων του Παναρκαδικού να κάνουν λόγω για έντονες πιέσεις από άλλες ομάδες που θέλουν να τους αποκτήσουν και τους ίδιους τους παίχτες να περιμένουν και αυτοί με αγωνία τις εξελίξεις για πάρουν τις αποφάσεις τους δίνοντας προτεραιότητα στο τριφύλλι.

Έπειτα από μια σειρά ανταλλαγής απόψεων και διεξοδικής ανάλυσης της κατάστασης και του σημείου που είναι αυτή την στιγμή το τριφύλλι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν η νέα αναβολή έτσι ώστε οι επαφές να συνεχιστούν με στόχο να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες σαφή δεδομένα και συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με το οικονομικό κομμάτι.

Ο χρόνος περνάει εις βάρος της ομάδας με την αγωνία για το μέλλον του ιστορικού Παναρκαδικού να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το σωματείο να έχει άμεση ανάγκη από πράξεις πια και από την παρουσία όλων όσων αγαπούν πραγματικά αυτό το σωματείο.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι αρκετές μέσα στο επόμενο διάστημα δεδομένου και της πίεσης του χρόνου με την ''επιτροπή σωτηρίας'' να συνεχίζει τις επαφές της έτσι ώστε οι υποσχέσεις να υλοποιηθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν για να μπορέσει η ομάδα να εκλέξει το νέο διοικητικό της σχήμα και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις για συμμετοχή της η μη στην Γ' Εθνική κατηγορία και το Κύπελλο Ελλάδος.

Το γεγονός της άκαρπης και πάλι Γενικής Συνέλευσης και της νεας αναβολής για την εκλογή νέας διοίκησης διευρύνει την ανησυχία και τον προβληματισμό και παράλληλα δεν διασφαλίζει κάτι συγκεκριμένο αυξάνοντας την ανησυχία ​με την ομάδα να ετοιμάζει ανακοίνωση με την οποία θα κάνει γνωστό το σημείο που βρίσκεται ο σύλλογος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορικά με την μικρή για μία ακόμα φορά προσέλευση στην Γενική Συνέλευση σχολιάστηκε έντονα η απουσία ανθρώπων που αποτελούν μέρος της ιστορίας του Παναρκαδικού από αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα και δεν είναι άλλοι από τους παλαιμάχους του συλλόγου.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Όταν οι παλαίμαχοι συμμετέχουν τότε κατηγορουνται ότι κάνουν κλικες. Όταν δεν συμμετέχουν κατηγορουνται πάλι. Αποφασίστε τι θελετε

κύριοι Μπάκο Καϋμενάκη και Μποροβήλο... γυρίστε πίσω ή έστω τηλεφωνήστε! έχετε σε όλα δίκιο...

Ρε ούτε τις βενζίνες του δεν πληρώσατε.ουτε 10 ευρώ,έτσι για ένα καφέ.Αξιοπρεπεια.Αξια ανεκτίμητη!!!

Δεν πρέπει να πηγαίνει κομματικά το πράγμα γιατί τότε θα λιμνάζει...όπως η πολιτική ζωή στη χώρα μας......

καλυτερα στο τοπικο παρα κομπάρσοι και ρεζίλια και κακως κανατε που ειχατε δηθεν συνεργασια αλλα τωρα θα δουν και αυτοι αρκουδι που χορευει στη γειτονια σου θαρθει και στην πορτα σου θυμηθειτετο

Μην ανησυχείς ΑΡΚΑ 13:28. Τα κατάλαβα όλα, ακόμα και τα αρχαία του Anonymous στο θέμα με τους Μετανάστες και το ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ για τους δήμους. No problem. Που να δεις και τα γέλια που θα υπάρξουν όταν όλοι αυτοί οι παράγοντες του αθλητισμού στην Τρίπολη που διαβάζουν τα σχόλια που διαβάζουν στις ειδήσεις τους μάθουν για ποιό λόγο γράφονται. Υπάρχει και το δικό μου "όποιον και να χτυπάς, εμένα δεν με πατάς" και το "Καλά κρασιά" του λαού εκ του οποίου από ΑΡΚΑΣ μπορείς να μετονομαστείς σε Κρασούλα. Και τώρα THE GAME IS FINALLY OVER and the winner is THE FOLLOWER of ΚΟΝΟΡΟΣ ΜΑΚΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

κ. Σωτηρόπουλε Είσαστε Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού επί χρόνια.Μέχρι τώρα ακούμε το κάλεσμά σας για την σωτηρία του Συλλόγου.Αυτό που δεν μας έχετε πεί είναι ποιά ήταν η συμφωνία που είχατε με τον Αστέρα και γιατί (ξαφνικά) όπως λέτε σταμάτησε.Υπάρχει κάτι γραμμένο ή ήταν κάτι προφορικό που όλοι εσεις της Διοίκησης πιστέψατε?Με ποόν έγινε η συμφωνία και τους όρους της δεν μας λέτε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.