Σε αδιέξοδο ο ΚΑΟΔ, κοντά στην Basket League το Λαύριο

Σε αδιέξοδο ο ΚΑΟΔ, κοντά στην Basket League το Λαύριο

Αύγουστος 11, 2015 - 13:02
0 σχόλια

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο ΚΑΟΔ με το οικονομικό πρόβλημα να είναι μεγάλο κάτι που σηματοδοτεί εξελίξεις και για την ομάδα του Λαυρίου που είναι εν αναμονή των τελικών αποφάσεων.

Η ομάδα της Δράμας ψάχνει για μία βιώσιμη οικονομική λύση που θα τις επιτρέψει να συμμετέχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League όμως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει καταφέρει να το πετύχει με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν υπερβολικά.

Η διοίκηση του ΚΑΟΔ αναζητά ανθρώπους που να μπορούν να μπουν άμεσα στην ομάδα και να τρέξουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα όμως το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήρης στασιμότητα σε αυτό το θέμα και η απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα φαίνεται να «κλειδώνει».

Το όλο θέμα της παραμονής του ΚΑΟΔ στην Basket League αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και πριν τις 21 Αυγούστου ημέρας κομβικής δηλαδή για την λήψη των τελικών αποφάσεων.

Το γεγονός αυτό όπως είναι αναμενόμενο σηματοδοτεί εξελίξεις με την ομάδα του Λαυρίου να βρίσκεται εν αναμονή καθώς θέλει να δει σε ποια κατηγορία θα είναι το μέλλον της για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.