Σε 7 αγωνιστικές 3 αλλαγές στην κορυφή της Α' Αρκαδίας

Σε 7 αγωνιστικές 3 αλλαγές στην κορυφή της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 18, 2019 - 10:23
0 σχόλια

Μετά τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και τον Ερμή Μελιγούς το Λεωνίδιο γίνεται η τρίτη ομάδα μέσα σε 7 αγωνιστικές που ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Το ότι βλέπουμε ένα πραγματικά συναρπαστικό πρωτάθλημα δεν χωράει καμία αμφιβολία με το πρώτο δείγμα γραφής έχοντας συμπληρώσει 7 αγωνιστικές να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό και για την συνέχεια μιας και μιλάμε ίσως για την πιο ανταγωνιστική Α' Αρκαδίας των τελευταίων ετών.

Έπειτα από την ισοπαλία του Ερμή με το Κορακοβούνι το Λεωνίδιο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μετά την νίκη του επί της Τεγέας φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την νεανική ομάδα του Γιάννη Νενεκούμη να εντυπωσιάζει βάση της αγωνιστικής της εικόνας και της γενικής της βαθμολογικής της συγκομιδής.

Παρατηρώντας προσεχτικά την βαθμολογία η απόσταση από την πρώτη ομάδα που είναι το Λεωνίδιο μέχρι και την πέμπτη που είναι η Δημητσάνα είναι στους 4 βαθμούς και 5 ομάδες (Λεωνίδιο, Ερμής, Ολυμπιακός Λεωνιδίου, Πανθυρεατικός, Δημητσάνα) βρίσκονται η μία με την άλλη σε απόσταση βολής.

Ενδεικτικό επίσης είναι και οι συχνές αλλαγές θέσεων στις πρώτες θέσεις πράγμα φυσιολογικό όπως έχουν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα με την κορυφή της Α' Αρκαδίας να μοιάζει μετά από δύο μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος με ένα τρενάκι λεπτών ισορροπιών.

Κάτι ανάλογο ασφαλώς συμβαίνει και πιο χαμηλά και ιδιαίτερα από την 7η θέση που είναι το Κορακοβούνι ως και την 11η που είναι ο Ορχομενός καθώς πέντε ομάδες βρίσκονται σε απόσταση ενός με τεσσάρων βαθμών. Μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμό είναι ο ΠΑΟΚ Τρίπολης που έχει άμεσα ανάγκη από θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει αν θέλει να έχει ελπίδες.

Το εφετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας αρέσει στον φίλαθλο κόσμο του νομού μας και αφήνει υποσχέσεις για μια ακόμα πιο συναρπαστική συνέχεια.

Η βαθμολογία της Α' Αρκαδίας (7η αγωνιστική)

1. Λεωνίδιο 17

2. Ερμής Μελιγούς 16

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 15

4. Πανθυρεατικός 14

5. Δημητσάνα 13

6. Δόξα Μεγαλόπολης 10

7. Κορακοβούνι 8

8. Τεγέα 7

9. Μαντινειακός 7

10. Απόλλωνας Τυρού 5

11. Ορχομενός 4

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.