Σε 10 μέρες ολοκληρώνονται τα έργα στο Κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης (vid)

Σε 10 μέρες ολοκληρώνονται τα έργα στο Κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 10, 2015 - 10:29
2 σχόλια

Το στάδιο θα πληροί διεθνείς προδιαγραφές

Μεταξύ των βελτιωτικών έργων που γίνονται στο ΔΑΚ Τρίπολης είναι και η δημιουργία χώρων υγιεινής οι οποίοι έλειπαν από τον χώρο του σταδίου. Ο Δήμος Τρίπολης από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στη μεγάλη ομάδα του Αρκαδικού και έγινε αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στα σαλόνια της Α1.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μιλώντας στην κάμερα του Arcadia Portal αναφέρθηκε στις εργασίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται, προκειμένου το ΔΑΚ να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος της  Α1 μπάσκετ αλλά και τους φιλάθλους από ολόκληρη την χώρα.

Μίλησε για τους τουαλέτες που δημιουργούνται και για το σύνολο των εργασιών που γίνονται σε ό,τι έχουν να κάνουν με την αποχέτευση. Ακόμα, θα μπουν κάμερες περιμετρικά στο στάδιο, περιστρεφόμενες, προκειμένου να γίνεται εσωτερικά και εξωτερικά επίβλεψη από την Αστυνομία και να τηρείται η τάξη.

Έχει τις προδιαγραφές να γίνει στάδιο το οποίο θα πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν ποιοτικά και ασφαλή παιχνίδια.

Σε δέκα μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΔΑΚ Τρίπολης και στο κλειστό γήπεδο, δίνοντας έτσι συνέχεια και σε άλλα μεγάλα έργα, όπως τη βελτίωση του Κολυμβητηρίου, γιατί η πόλη το αξίζει.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Μεγάλα έργα βελτίωσης στο ΔΑΚ Τρίπολης


2 Σχόλια

ετσι μπραβο δημαρχε ,να βλεπουν μερικα παπαγαλακια που εχουν βαρεθει να γραφουν για τα εργα του παυλη................................τοσα χρονια δεν ειχαν συνδεθει στο δυκτιο οι τουαλετες ,τι αλλο θα ακουσουμε ,ελα ρε ,αρχιστε και γραφτε παλι για τα εργα κλπ κλπ

@ anonymos (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 11/10/2015 - 10:33 Έχεις δίκιο...Άδικα του προσάπτουν του δημάρχου, ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο, ένα χρόνο και πλέον τώρα που έχει αναλάβει το τιμόνι του δήμου...Αντιθέτως, μετά την πενταετία, θα μείνει ως ο δήμαρχος που έφτιαξε τις χe$τR€$ και τους βόθρους στο ΔΑΚ Τρίπολης...Κάτι είναι κι αυτό...Μας πλημμυρίζει όλους η χαρά...Όπως και τα νερά της βροχής...Όλα τα φρεάτια είναι βουλωμένα και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες, με την πρώτη δυνατή βροχή...Αλλά οι τουαλέτες, τουαλέτες...Τί' πες τώρα...Εσύ βέβαια που δεν είσαι παπαγαλάκι (αλλά αρχιπαπαγάλος ολκής), είσαι χαρούμενος από τον οργασμό των έργων του δημάρχου σου...Πέρνα να σε βραβεύσουμε με το βραβείο της ανοιχτής παλάμης...Σου ανήκει δικαιωματικά...Σε περιμένουμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.