Σε «24» δεύτερα - αναλύει ο Χρήστος Γεννιάς

Σε «24» δεύτερα - αναλύει ο Χρήστος Γεννιάς

Μάρτιος 16, 2012 - 11:11

Σχολιάζει ο αθλητής του Δρομέα Τρίπολης Χρήστος Γεννιάς

ΠΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ'80 53-68:  Η πολύ καλή ομάδα της Καλαμάτας '80 με την πιο ''δεμένη' ομάδα του πρωταθλήματος για μένα,δεν ήταν δυνατόν να μην κερδίσει στη Πύλο παρόλο που ο ΝΟΠ είναι πάρα πολύ μπασκετικός!Αν θες όμως το πρωτάθλημα μένεις συγκεντρωμένος σε τέτοια ματς και περνάς εύκολα η δύσκολα.Ετσι και έγινε.

ΑΜΙΛΛΑ-ΓΥΘΕΙΟ 79-75: Για μένα δεν ήταν έκπληξη η νίκη της Άμιλλας καθώς το τελευταίο καιρό και με την προσθήκη του διαχρονικού Μαικ Καρνέζη παίζει πολύ καλύτερα,και θα παλέψει μέχρι τέλους να σώσει την κατηγορία.Παίζει ρόλο πολύ το κίνητρο σε τέτοια ματς καθώς και το Γύθειο είναι λίγο αδιάφορο βαθμολογικά.

ΑΤΛΑΣ-ΔΡΟΜΕΙΣ 51-59:  Η ομάδα μου το τελευταίο καιρό αρχίζει να αντεπεξέρχεται στις πολλές και απαραίτητες,αν θες να παίζεις σύγχρονο μπάσκετ,αλλαγές που έχει φέρει ο πολύπειρος Παύλος Νωντας και αυτό φαίνεται ειδικά στην άμυνα μας,και παρόλο που δεν έπαιξε ο καλύτερος παίχτης μας,ο Παπαχαραλάμπους,η ομαδική μας δουλειά όλων των παιδιών ''καθαρίζει'' τέτοια ματς!Ακόμα έχουμε πολλά να ''βγάλουμε ''μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι δίκαια διεκδικούμε την άνοδο μαζί με την  Καλαμάτα '80!

ΑΚΑΔΗΜΟΣ-ΘΟΥΡΙΑ 53-48: Όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν αυτό το ματς δε θα ήταν έκπληξη για μένα καθώς θεωρώ ότι είναι ισοδύναμες ομάδες,με πολλά μπασκετικά παιδιά και στα δυο ρόστερ.Παίζει πολύ ρόλο το κατά πόσο μαζεύονται και προπονούνται όλοι μαζί,αν και στις λεπτομέρειες ο Ακάδημος είναι λίγο καλύτερος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛ. – ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 61-57: Δεν είναι έκπληξη η νίκη για μένα του πολύ καλού Παναθηναϊκού με τους πολύ έμπειρους παίχτες,ειδικά του Μανώλη,απέναντι σε μια σταθερή αξία όπως είναι η Μεσσήνη που όμως χωρίς τον Μπακογιάννη χάνει μεγάλη από τη δύναμη της!Δίκαια και οι δυο είναι στη πεντάδα!

* O Χρήστος Γεννιάς είναι αρχηγός της ομάδας του Δρομέα και μέλος της διοίκησης,ασχολείται με το μπάσκετ από το 1988 ως παίχτης αλλά και ως δημοσιογράφος,περιγράφει τους αγώνες του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην Α2 στην τηλεόραση και έχει παίξει στον Γ.Σ.Αρκαδίας (1988-95,1996-2001),Πολύβιο (1995-96),Ολυμπιάδα Τεγέας (2001-2004),Αρκαδικό (2004-07),Δρομέα(2007-?)

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/gByfsIWwPss

youtube://v/I3k_0q6ueS4