ΣΔΙΤ, δεματοποιητής και... πειρατές στο Καρναβάλι του Άστρους (vid)

ΣΔΙΤ, δεματοποιητής και... πειρατές στο Καρναβάλι του Άστρους (vid)

Φεβρουάριος 26, 2017 - 19:26
0 σχόλια

Ρεπορτάζ του astrosnews.gr

Πολύς κόσμος, μεγάλη από κάθε φορά συμμετοχή, εξαιρετικές ιδέες σε άρματα και γκρουπ και φυσικά αποκριάτικη διάθεση που… περίσσευε στο φετινό Καρναβάλι του Αστρους.
Από νωρίς το πρωί καρναβαλιστές, μασκαράδες και απλοί θατές συγκεντρώνονταν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Καρυτσιώτη με την παρέλαση να ξεκινά λίγο μετά τις 12.00 με την παραδοσιακή καμήλα. Ακολούθησαν… όλοι. Τατούλης, Μαντάς, Νικολάκου και Σκαντζός παρέα με τον δεματοποιητή, καραμέλες. γλυκά και στρουμφάκια, καζίνο και σκιάχτρα, άραβες, μπαλόνια, γάμος, φαντασματάκια και pacman, ενώ την παρέλαση έκλεισε η εκπληκτική κατασκευή του πειρατικού σκορπώντας άφθονο κέφι.

Κάθε χρόνο και καλύτερο, λοιπόν, για το Καρναβάλι του Αστρους με τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Αστρους, αλλά και όλους όσουσ συμμετείχαν να αμς δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πόσο σκληρά δούλεψαν και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΣΤΡΟΥΣ 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.