ΣΔΙΤ: 2,5 εκατ. ευρώ για τη δημοσιοποίηση της σύμβασης

ΣΔΙΤ: 2,5 εκατ. ευρώ για τη δημοσιοποίηση της σύμβασης

Σεπτέμβριος 11, 2018 - 11:43
9 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο Επιμελητήριο Κορινθίας τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου αναφέρθηκε στην ανάγκη η σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην ΤΕΡΝΑ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων να αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες στην Πελοπόννησο για τα οφέλη της σύμβασης και της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Όπως είπε, πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία, ώστε όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να γίνουν κοινωνοί και διαφημιστές του εμβληματικού έργου της Περιφέρειας.

Το ποσό που θα δαπανηθεί, και θα τεθεί προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του ΠεΣυ, υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Όπως διευκρίνισε η κυρία Νικολάκου, το ποσό θα δαπανηθεί σε δράσεις που σκοπό θα έχουν την επικοινωνία του έργου στους πολίτες.


9 Σχόλια

Είναι το ολιγότερο προκλητικό στη σημερινή εποχή της κρίσης, όταν οι περισσότεροι Έλληνες δυσκολεύονται και για τα άκρως απαραίτητα της διαβίωσης, να γίνεται αυτή η ανακοίνωση για την άκρως αμαρτωλή Σύμβαση, που μόνο καρκίνο θα φέρει στην Πελοπόννησο στημένη σε καταπατημένα εδάφη. Μήπως φοβάστε τις αποφάσεις του ΣτΕ;;!

Με το σκουπιδότοπο στο Βαλτέτσι τι γίνεται; αν πάνε τα σκουπίδια εκεί με την πρώτη βροχή θα φτάσουν στη Δόριζα.

Τόσα λεφτα για ............... διαφήμιση του έργου ??? Μωρε καλά τα λέγανε αι κομμουνισταί. Δηλαδή όλη η υπόθεση των σκουπιδιών τι θα στοιχίζει στους πολίτας

Δεν υπάρχουν οφέλη για τους πολίτες, παρά μόνο μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Οφέλη από τα σκουπίδια έχουν οι πολίτες της Δανίας και άλλων χωρών που αγοράζουν σκουπίδια και από άλλες χώρες και παράγουν ενέργεια, ενώ οι πολίτες δεν πληρώνουν μία. Αυτοί έχουν βλέπεις χαρισματικούς ηγέτες. Τόσα ταξίδια κάνετε στο εξωτερικό, δεν τα βλέπετε αυτά? Τι είναι και αυτό πάλι με τη διάθεση 2,5 εκατ. για την επικοινωνία του έργου στους πολίτες. Τι τους περάσατε τους πολίτες, χαζούς, να μην καταλαβαίνουν ότι αυτά πάνε «ντουφέκι» σε ΑΕ. Τελειώνει η θητεία βλέπεις και δεν θα υπάρχει άλλη.

ο Λαδας εκανε εγκαίνεια καί εβγαζε φωτογραφίες.Ετούτοι θά διαφημήσουν τίς μακέτες.

Πεστα ρε φιλε. Αντε επιτελους με τους αμπαλους που χουμε μπλεξει και κοιτανε μονο τη τσεπη τους και στα ΜΜΕ να σφαζονται αλλα απο πισω, φιλαρακια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.